Oglusm Kızlar mutfağıma kaymaz taban ince halılar varya onlardan almıştm kirlendi biraz makineye bunları nasıl atıyorsunz birşey olurmu acaba 😀 8 kilo makine halım da 100×300 bozulurmu acaba yıkasam bide hangi sabun ve kaç derece yapıyorsunz
Kuzeybabyy Oglusm ben bir kere yıkadım kazan düştü bence yıkamayın yada sıktırma yaptırmayın makınem 9 kglikti 😅
Metesmom1 Oglusm bende yıkıyorum bişey olmuyor canım 30 derece sıkma ayarını da düşük yaparsan hiç bişey olmaz 😊
Deletedmom_36 Oglusm Hali islandigi zaman 8 kiloyu asabilir oyle dusunun bilemedim ben korkardim atmaya☺️Benim 2 tane 80×150 halim var ikisini ayni atmiuorum korkumdan ☺️
GiybetReis Deletedmom_36 1 yorgan 2 yastık yıkamıştım. Onu kaldırırsa 160×220 halıyı kaldırır mı ki makine bilemedim😕
GiybetReis Oglusm Valla bende yıkıcam ama korkuyorum. Makinede rahat yıkayayım diye aldım ama halı yıkamacıya gönderiyorum hep🤦🏼♀️
Deletedmom_36 GiybetReis Bilemedim ya cunku bir arkadasim surekli y 4m2 halisini makinede yikiyor sizi kide 4m2 hali olculerine sahip sanirim