yaseminoztrk arzuu-52 bana geç çıkan diş sağlam olur demişlerdi. İnşallah sizde sorunsuz sıkıntısız çıkarırsınız incilerinizi ❤️
yaseminoztrk Hamsicikk hiç bilmiyorum valla 🤷♀️ iğne gibi keskin miniciiik birşey ne zaman tamamen diş olur bilemiyorum
ketcapli_lahmacun yaseminoztrk Yok ya. Geç değil. Her bebeğin kendine has gelişimi var. 😍 Mesela benim kuzenimin bebişi 1 yaşına basınca çıkardı. 😊🌼 Yani geç kaldık diye üzülme. Sağlıklı olsun da. 🎈
yaseminoztrk ketcapli_lahmacun bende umudu kesmiştim 2 tane birden gelmiş 🤭😁 çok teşekkür ederim sağlıkla büyüsün yavrun ❤️
Mevacanimkizim yaseminoztrk Tam 11 ay 1 günlükken birini patlattı şimdi 11 ay 17 günlük ikinci geliyor 😊 Allah’ım yicem isirasim geliyor öyle bebisleri görünce 😁😘 Allah’ım nazarlardan kem gozlerden korusun ağrısız sizisiz çıkarsınlar inşallah 😊❣️
yaseminoztrk Mevacanimkizim ard arda gelmiş bide 🤭 flaş açılınca bıyıklarımız belli olmuş ama 😂 amiin cümlemizin yavrusunu korusun. Hepsinin sorunsuz sıkıntısız çıksın inşallah ❤️
yaseminoztrk Duygusuz onlar çıksa da başka birşey gelir. Sonra o bitsede rahatlasak diye diye okula başlicak çocuklar 😂
EsraArslan4525 yaseminoztrk ewt bizimkiler üst üste geldi ilk 6 ay 4 günlük iken çıkardı hemen ardindan yanindaki geldi şimdi de üsttekiler ☺️Oğlum çok tembel bütün gücünü dişine verdi ne emekler nede döner direk yurucek sanırım 😀
Hamsicikk yaseminoztrk hayir hala aynı saat başı uyanıyor sürekli agliyo birazda ateş yaptı bizde kafası çok sıcak sürekli terliyo