Tugceasel16 Merhaba hanımlar kızım 2 aylık kakasinda hafif kan var bu normal mi yoksa doktora gitmeli miyim eşim sordu doktora normal demiş ama içim rahat etmedi böyle bir durum yasayan var mı 🤔
birtutamsac Tugceasel16 alerjik olabilir doktora danışın hatta ilk süt diyetine başlayın, eğer antibiyotik vs almadıysa
Babyy1 Tugceasel16 23 günlük oglum suan bizdede 1 kere oldu doktor 1den fazla sürekli kan görürsen gel demişti ama 1 kere lige mahsusdan birşey olmaz zorlamadan kaynaklıdır demişti sizde bence gidin kendiniz bir doktora içiniz daha rahat eder
Duygusuz Tugceasel16 süt alerjisi olabilir biz de kakada kan mukus gürültülü kaka karın guruldaması kusma ciltte dökğntğ hırıltı şikayetleri yle gittik coklu besin alerjisi var oglumun 6 aydır diyet yapıyorum bir alerji Dr una gitseniz daha iyi olur Cocuk Dr ları pek anlamıyor
Tugceasel16 birtutamsac sürekli emiyor alerji mi oldu acaba ama doktor 1 2 defa görülebilir demiş 5 6 defa olursa getirin demiş
birtutamsac Tugceasel16 bilmiyorm benim kızımda da bi kez oldu ben süt ürünlerini kesmiştim çikolata kraker dahi yemiyodum sonra geri başladm denemek amaçlı gelmedi kan
Babyy1 Tugceasel16 içiniz arat olucaksa gidin doktora benim içim rahat etmedi doktordan duyunca daha iyi oluyor emin olun banada korkulacak bişey yok dedi ama işte annelik duygusu illaha doktorun dediginde rahatlamış içim
Babyy1 Tugceasel16 içiniz arat olucaksa gidin doktora benim içim rahat etmedi doktordan duyunca daha iyi oluyor emin olun banada korkulacak bişey yok dedi ama işte annelik duygusu illaha doktorun dediginde rahatlamış içim
Duygusuz Tugceasel16 olabilir sadece hırıltı mı var bu belirtilere birkaç tanesi birlikte olunca alerji olarak degerlendiriyor Dr lar
Duygusuz Tugceasel16 eger devlet hastanesiyse alerji Dr una gitmek istedigin izi söyleyin kayıt acıyorlar daha sonra alerji den randevu alabiliyorsunuz devlet hastanelerinde böyle işliyor sürec