elifklkn Kızlar hangi mama sandalyelerini kullandınız tavsiye edebileceğiniz bir marka model var mı. Kızım 5 buçuk aylık yakında ek gıdaya geçicez acil mama sandalyesi almamız lazım ama karar veremedik bir türlü mama sandalyesi alırken nelere dikkat etmeliyiz sizce
Usengeccanee elifklkn ben biminki aldım açıkçası iyiki pahalı almamışım çokta memnunum minderi rahat olsun yeterli bence ve şuan 1 yaş 5 günlüğü yemek saatlerinde hala yediririm çok kullanışlı ve sağlam düşme devrilme gibi durumlar olmuyor
Usengeccanee elifklkn zaten bir süre sonra çocuk mama sandalyesinde oturmak istemiyor sıkılıyor çokta pahalı almaya gerek yok diye düşünüyorum mesela Bi an mama sandalyesindrn çıkmak yaramazlık yapmak için bekliyor o yüzden tam ideal ve kullanışlı diye düşünüyorum
Zala elifklkn chicconunkini kullanıyorum çok memnunum. Abisine almıştım 10 yıl geçmesine rağmen sapasağlam ve her parçası çıkıp yıkanıyo. İlk bebekse alınabilir. 2 ve 3 e yatırım olur ☺️
ftsdmrhn Ikea antilop alın en rahatı, ben deneme amaçlı yani bebek sevecek mi diye ikinci el aldim. Hala da onu kullanıyorum. 75 TL ye almıştım ve gayet temiz sorunsuz
Sena_i elifklkn bugüne kdr çoğu mama sandalyelerini aldım. Bunu bi otelde kullandım çok ama çok memnun kaldım. İsraf olmasa bunuda alcam ☺️
Sena_i elifklkn https://www.hepsiburada.com/makmed-mama-sandalyesi-endustriyel-tip-cafe-restorant-vb-p-HBCV00000D95BU?magaza=makmutfak