Melikeeeecansuu Sarkan göbeklerın gıtmesı ıcın neler yapuorsunuz. Yaptıqınız işlemler ıyı gelıyormu. Yada tlfnunuz ındırdıqınız spor programı varmı gobek gıtmesı ıcın bıldıqınız. Gobegım sarkık gıtmesını ıstıyorum
Mom544154 Melikeeeecansuu zayıflayınca kendiliğinden gitti. Abır cubur makarna ekmek tatlı türü şeyleri azaltmıştım baya. Onlarda etkili olabilir erimesinde
Melikeeeecansuu Mom544154 evet onların etkısı coktur ben ekmek kahvaltıda yıyorum. Cıkolata felanda yemıyorum meyve suyu felan ıcıyoruk ama yarınden sonra dıyete gırıcem. Baya sarkıkmıydı sızınkı
Melikeeeecansuu Zeynep11 aımfk baktımfa o porgramı bende ındırdım yaptıqı hareketler bıraz sezeryan yerımı sankı agrıtır fıe korktum yapmadım hangısını yapuorsunuz pekı. 2 week felan mı
Zeynep11 Melikeeeecansuu evet 2 haftalık olanı yapmıştım ama sezaryenden 6 ay sonra yapın en erken. Çünkü göbeği baya zorluyor
Melikeeeecansuu Zeynep11 4ay oldu dogum yapalı 2gun omce yapmaya çalıştım korktum acılır felan amalıyat yerı dıye zorluorum ya kendımı ben bılmıorum hangısı olduqu 4 5tane var bana ınstqramdan atma sansınız varmı roca etsem 2haftalık hangısı