Naciye06 Bebegim 4 gun sonra 6 aylik olcak ve bir haftadir gece uykusuna direniyor cok sık uyaniyor siz neler yasadiniz 6 aylik ataginda
kaymakliekmekkadayifi Naciye06 kuzum bizimde yeni bitti 1 hafta falan oldu biteli ve bizde cok uyku sorunu yasadik bide gerekli gereksiz herseye agliyordu.
Naciye06 Demiralpinannesii hemde en kotusu suana kadar 1 haftadir gece uyumuyor sallarsam uyuyor birakinca mizirdiyor surekli agliyor yapisti resmen kucagimq
Naciye06 Melisbugi hic bi sekilde durmuyor dogdu dogali kolik bebekdi bide kucalda yerde yurutecde hic bi yerde durmuyo surekli mizmiz anlamiuorum
Naciye06 Melisbugi bide uyku duzeni yok olmuyo hic bi sekilde siz kac saatte bir uyutuyosunuz kac saat uyuyor
Melisbugi Naciye06 bizimde yok kuzum valla bazen zorla sallaya sallaya uyutuyorum herşey bir anda alt üst oldu bu ay
Demiralpinannesii Naciye06 2-3 gun bi mızmızlandı geçti sonra cnm. Gündüz uyuyan çocuk uyumuyordu. Geçti çok şükür biraz mızmızlık oluyor ara ara oda normal bebek sonuçta
Naciye06 Melisbugi İlk oglumda atak ne hic bisey bilmedim ama bu mahvediyo beni 2 saat uyanik tutuyom uyumuyo 3 saat tutuyom yine ayni 30 dk sonra uyaniyo dalma sıkıntisi var dalamiyo uykuya
Naciye06 kaymakliekmekkadayifi aynen bide ek gidaya basladik 10 gundur agzini kilitliyor surekli duzeldimi simdi peki bide uykuya tam dalamiyor dalmasi icin ne yapiyorsunuz siz
Naciye06 Feslegenkokulu benimki huysuzdu ztn ama bu atak daha beter etti geve en az 10 kere fln uyaniyo 4 saat uyuyorumdur gece toplasan 1 haftadir