Prenssesmom Merhabalar güzel anneler diş topu kullandınız mı gerçekten faydası var mı yoksa diş jeli kullanmak mı gerek hangisi daha çabuk etki gösteriyor önerilerinize ihtiyacım var
Deleted12 Prenssesmom 6 tane dış çıkardık hiç bir şey kullanmadım. Sadece d vitamini alıyor başka hiç bir şey vermiyorum. Çok huysuzlanırsa calpol veriyorum yarim ölçek uyurken. Ama alacaksan tetagil granül ıyi diyorlar. Paran varsa osanit daha iyiymiş.
Woody Prenssesmom ben aşırı memnunum. Kızım köpek dişlerini çıkarıyor Kendi gösterip istiyor. İşe yarıyor kesinlikle Jeller ise yaramıyor
Papatyabeyazi Prenssesmom diş jeli bebekler için çok çok zararlı kullanmayı tercih etmedim diş topu tetagil diş granülü ve karanfili ezip zeytinyağında beklettim diş etlerine ve damağına onunla masaj yaptım
Ezgiiiiii Prenssesmom kızım da 6 aylık çok araştırıp en sonunda osanit aldım ama bana kalırsa bir etkisi yok memnun değilim o yüzden diş jeli sipariş verdim bakalım jel işe yarayacak mı
Sevda6767 Papatyabeyazi yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum jeller ne açıdan zararlı. Ben kısa bir süre kullanmıştım yani bebeğime
Papatyabeyazi Diş topu 160 TL civarında ama içinde 500 adet diş topu var günde maksimum 12 adet verilebiliyor ikişer ikişer o yüzden uzun süre gidecek bir ürün
Papatyabeyazi Sevda6767 bende kullanmıştım iki üç kez sonrasında içerisinde ki maddeleri araştırdım zaten iki tane madde var benzokain ve lidokain lokal anestezik maddedir bunlar onların olması bile yeterli kullanmamak için 🌷🌷
Hayriye1410 Prenssesmom tetagil kullandım çok memnun kaldım çevremde osanit i öneren çok oldu o kadar para verip aldım tetagil kadar işe yaramadı. Fiş jelleri içeriği temiz olmadığı için pek önerilmiyor artık tetagili tek geçerim