Emirrr canım ilk öncelikle moral moral moral çok önemli,uyku sütü çoğaltır,ben ikizlerim için süt artsın diye anne çayı diye geçen bişi var ondan aldım bide malt içicekler var onlardan içtim aşırı faydasını gördüm,su zaten içiyormuşsun,kuru börülce haşladım salatasını yaptım yedim hemen hemen haftada 2-3 kez,kimyon çayı ve normal kimyon her yemeğe koydum düşün yoğurt ve peynir üstünw bile döküp yedim,tahin pekmez çok etkili,ikizlerim küvezdeyken moralim bozuk ve üzgünken sağdığım süt ve moralim iyiyken onları görüp eve gelmişken sağdığım süt arasında çok ciddi fark oluyordu,o yüzden kafanı takıp dahada stres olma,aynı dakika sağdığımız sütün cc ile memeden emzirdiğimiz sütün cc arasında fark var diye okumuştum sağımla bu kadar geldi diye aklına takılmasın,inan verebildiğin tek damla bir yetiyor onlara,bide kullandığın makinada etkili olabilir mi başka makinada deneme şansın varsa eğer,ben ilk Hastanede sağım yapıp verdim bebeklerime sanayi tipi diye geçiyor onlar sonra eve çıktığımda mamajoo elektrikli almıştım hem çok uzun sürüyordu hemde daha az geliyor ve canımı yakıyordu,hastanedekini 1 aylığına eve kiraladık o süper oldu benim için,şimdi mamajoo ile devam ediyorum,biraz uzun oldu ama bende çok uğraştım bu süt olayı ile,umarım faydasını görürsün