Efosunannesi1 Oğlum dün geceden beri öksürüyor geçen ayda hasta olmuştu antibiyotik öksürük şurubu vermişti doktor çok üzgünüm yine hastalandı inanın gözüm gibi bakmaya çalışıyorum ben şimdi öksürügüne ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Eslinabby Efosunannesi1 benim de kızım 1 yaşına yeni girdi çok balgamlı öksürük vardı bitkisel ilaç şurup verdi dr alın kullanın çok güzel düzenli kullanım da 1 hafta da geçti bilnatur öksürk şurubu
Bugraaslan1 Efosunannesi1 merhaba benim bebeğim de de vardı suan geçti bi gece öyle bi öksürdü ki kafayı yiyecek duruma geldim bi defa teyzem demişti bana da pekmeze tereyağ eritip içir demişti bi küçük kase içirdim anında kesti öksürüğü ve o gece rahat uyudu çok geçmiş olsun biz öksürük şurubu da kullanmıştık aynı zamanda
Cemrebebek Efosunannesi1 hımm yaşını geçikse bal limon birde içine çubuk tarçın koyup bir gün bekletin çay kaşığıyla hergün verin diyecektim ama doktora tekrar götürseniz iyi olur öksürük şurubu yazar tekrardan 😏 çok geçmiş olsun allah acil şifa versin. Benim kızımda hasta balgamlı öksürüğü var bizde ilaç kullanıyoruz 😭 allahım onlar hasta oluyor biz kahroluyoruz. Sizi çok iyi anlıyorum 🦋