Humeyra6554 Çözüm bulanınız varmı başım ağrıyor artık bebeğim günün %80ini ağlamak ile geçiriyor ben delirdim ikinci çocuk yok çok mutsuzum
Fun Humeyra6554 kaç aylık? Bebekler dışarda daha mutlu inanın bi kaç gün daha sıcak olcak havalar atın kendinizi dışarı eve gelince yorulup uyuyorlar zaten
pilavustutavuk Humeyra6554 gece uyumuyorsa, uykusunu hic alamayip güne başlıyorsa tüm günü huzursuzlukla geciriyorlar. Benim oğlumda oyleydi. Ama bunun altinda yatan sebepler olabiliyor. Mesela çocuğun reflüsü olabilir, uyuyamaz. Alerjisi olabilir uyyamaz
covidondokuz Humeyra6554 4 ay 15 günluguz suracıkta yerimi alayımda belki tecrübeli annelerımden yardım alırım bende 🤦🏻♀️💆🏻♀️
Humeyra6554 Fun gezdiriyrum yorulur uyur diye yok ya ya bebekte sorun var yada ben anneliği beceremiyorum 😔
GozdemHilal Humeyra6554 benim oğlum da biraz öyle o dönem hele zirveydi şu an 8 aylığız benim oğlumun süt alerjisi ckti ciddi belirtisi yoktu hafif derece çıktı ama huzursuzlugu azaldı .ilgi bekliyolar kalabalıkta ve dışarda mutlu oğlum siz de koyun arabaya çıkın bol bol vakit gecirin degisik şeyler yapın bazı bebekler mız mız yapacak bişey yok onları mutlu etmek için ugrascaz.