Aselinannesi0655 Kızlar dğnden beri dayanamıyorum içimde böyle kitle var gibi koltuk altımdan başlayıp tüm meme çevresinde. Sagdım sürekli emzirdim sıcak duş daha ne yapabilirim . Hiç dokunamıyoruö bile mastit mi acaba ama bem hep emziriyorum kızım hep memede zaten
Sevdamavi Aselinannesi0655 mastit canım ya doktora gidiceksin antibiotik vericek ya da kendin göğsü boşaltcaksın agrısa da
Elem27 Aselinannesi0655 iyice sağ boşalt o gögssü aynı şekil oldu bnmki ateşim 39 çıktı ikin acile gtmştim sen farkındayken sağ gögsü
Aselinannesi0655 Sevdamavi e emiyo sürekli sağdıö çok sütte gelmiyor bebegim 6 aylık bu zamanda mastit mi olur çok emiyor zaten anlamadım neden oldu
Sevdamavi Aselinannesi0655 mastit olunca süt damarları tıkanır süt azalır demek o göğüs tam boşalmıyor
Aselinannesi0655 Sevdamavi sağlık ocagına mı gitmem gerek aıcak duş aşdım kaynar hatta su tuttum masaj yaptım sağdım geldiyo eşle sıkınca geliyo
Aselinannesi0655 Elem27 sagıyorum emiyor da yutuyor duyuyorum da daga iyiyim ama kaynar su tuttum heo aşagıya dıgru masaj yaptım sırasını bile atlamam emzirirken nasıl oldu anlam veremiyorum