Paradiseeeee Eesay hahaha haklısın vall olsun diyete devam diyet candır kilolar gidince arada taçlandırısın kendini kahvaltılarla kızartmalar la
Maviyesil121212 Paradiseeeee sabahları cok miskin uyanıyorum ben ya ; küçük kızımı emziriyorum şimdi; eşim hazırlıyor dilimlenmiş ekmek üzerine yumurta domates peynir biber maydonoz dan karışım hazırlayıp tereyağoyla birlikte sürüyor sonra hop fırına; nefis olur. Üstte gördüm Tahin pekmez koyacağım bir de
Paradiseeeee Maviyesil121212 uuwwww ohhh iyimiş kahvaltı valla afiyet olsun valla benimde afyonum patlamadı ama napim mecbur anam
Rabiazulal Dün bi tarif gördüm onu deniycem patates soğan kızartıp yumurta kırıyorsun çift taraflı pişiriypsın milföyden izmir bombası yaptım yeşillik domates salatalık en sevdiğim kahvaltı pazar kahvaltısıdır uzun uzun yapmayı çok severim
Beyziikoo Paradiseeeee Israrla yayınlıyor 😂😂 Kız sana ne diyecem hadi gül biraz 😂 Kardeşim küçükken başlamıştı bu dizi annem açardı Yiğit derdi ki aa Yaprak Dötümü 😂😂😂😂😂
Milagrosoreiro Paradiseeeee Yumursa salatası yapcam birazdan hem tok tutuyo hem de aşırı lezzetli bence 🤤🤤Yanına da sade sucuk kızartırım simit vs aldı şimdi eşim mis 😍en sevdiğimm
Paradiseeeee Milagrosoreiro afiyet olsuna da yumurta salatası nasıl oluyor tarif alabilirmiyim merak ettim
Milagrosoreiro Paradiseeeee 2 ya da 3 yumurtayı haşlıyorum 3-4 dal taze soğan maydonoz karıştırıyorum.Üstüne zeytinyağı limon pulbiber şahane oluyo valla.Üniversite arkadaşlarım hala söyler ve yaparlarmış evde
Beyziikoo K_M_Y Benim soframın yanında bu ne ki 😏 Bakın benim sofram yukarıda 😏 Ellerinize sağlık afiyet olsun 😍😍😍