Sena-35 94z-20u gidin canım çok kötü oluyorlar. Antibiyotik başlattı doktor verdim geçti şimdi antibiyotik bitti tekrar başladı 21 de ultrasona gitcez o zamana kadar ne yapıcaz bilmiyorum 🥺
94z-20u Fer4hh 🤣🤣🤣🤣 denicem tabi ama bahar da düşünüyorum Ankara da yaşıyorum buralar soğuk kış da geldi üşütme sinden çekindim açıkçası işte bakalım 18 ayda başlarım demiştim ama haklısın gerçekten
Jojoanne16 94z-20u bu dönemde hiç bir şekilde ıslak bendil kullanma , sürekli olarak her kaka ve bez değişimin de bebeğinin poposunu yıka .. pudra kullanma .. sudokrem kullan mutlaka , ve zeytinyağı
94z-20u Jojoanne16 walla canım dediklerinin hepsini yaptım işe yaramamıştı işte burda da yazan Bi annemiz sarı kantaron yağı demişti onu kullandım Allah razı olsun geçti 1 gün içinde walla bukadar çabuk beklemiyordum kanayan yaraları bile iyileşti
Sena_i 94z-20u yedirdiğiniz şeylere bakın salçalı yemeklerde genelde pişik olur. Madem sürekli tekrarlıyo ozaman pişik önleyici kremler var ben sebamed kullanıyorum. Çokta etkili. Pişiği bile geçiyo. Dün yine pişik oldu salçalı yemek yedirmiştim. Sebamedi bulamadım dalin vardı onu sürdüm gece ağlamaktan mahvetti kendini sabaha kdr zor yattı. Sabahına kremimizi buldum çok şükür sürdüm anında rahatladı. Çocuk kendine geldi.
94z-20u Sena_i ya zaten büyük ihtimal annm organik yesin birşey olmaz diye çocuğa 1 tane bahçe domatesi yedirdi ne olduysa ondan sonra oldu ama şükür bugün çok iyi aklında bulunsun sarı kantaron işe yarıyor
narrr Benim oğlumda çok fena pişik oldu ne sürdüysem geçmedi. Akşam yatırmadan altını yıkadım bolca kantoron yağı sürdüm yatırdım sabaha hiç bişy kalmamıştı. Kantoron yağı sür canm faydasını görceksin
94z-20u narrr aynen ilk paylaştığım da da Bi annemiz tavsiye etti bende baktım kullanılıyor pişik te sürdüm ertesi güne iyileşti mucizevi bir şekilde şükür ya
94z-20u Sena-35 canım onun iyileştirici olduğunu biliyordum ama pişik için bilmiyordum biz sünnetinde de kullanmıştık doktorumuz vermişti bildiğin pişiği yara olmuştu kanıyordu valla şuan geçti kanayan yerlerde kabuklandı 1 gün içinde bende şaşırdım ama şükür işe yaradı
94z-20u Ahmetinannesi668 ikisinide kullandım canım işe yaramadı 15 günün sonunda bugün çok iyi sarı kantaron yağı sürdüm 1 günde aldı ben şok ama şükür iyileşiyor 😊
94z-20u Hirakeles canım onu doktor verdi 7 gün boyunca kullandım geçmedi 7 günden fazla kullanma dedi sonrasında da devam etti şuan iyi ama şükür
94z-20u Sena-35 günde 1 defa öneriyorlar genelde araştırdım da aklında bulunsun işe yaradı bende walla her altını açtığımda içim gidiyor du