Musab34 Ya kızlar bebeğim çok kabız oluyor aylardır böyle bugün öcocugum çok ağladı yapamadı kakasnı son zamanlar da iyi ce kötü argivit şurup veriyorum acaba ondan olabilir mi? Nr yapmam lazım kavızlığının geçmesi için 🤦♀️
Fer4hh Musab34 ıkındığında çocuğu tuvalete götür hemen popoya zeytin yağı sür ardından başı göğsüne gelecek ellerinide dizlerinin altından tutup tuvalete tut tek parça halinde yapar. Ben neler yaptım derdime bu pozisyon derman oldu hem tüm gazınıda çıkardı ıkındığında hemen koş tut gör bak nasıl yapıyor
Melisyhk Musab34 sut verıyorsan hala sen iç yoksa bebeklerın dahı kullana bılecegı bı şurup var kabızlık ıcın evzacına sor o bılır onu ıcınce kabızlıgı kalmaz . Ek gıda donemındede hergun zeytınyagı koymalısın az bıse mamalarına
Melisyhk Musab34 ayrıca 9 aydan once tadım ayarında vermen kazm yıceklerı yoksa kabızlık yasar daha yenı katı gıdaya alısıyor cunku
Esselmain Musab34 O zaman fitil deneyin kansuk pediyatrik adı. Çok fayda eder inşallah. Ama fitil son çare kullanılmalı. Şu da var içerde kaka kaldıkça daha da sertleşir gittikçe zorlaşır. Bir an önce çaresine bakmak lazım
Melisyhk Musab34 Duphalac şurup kullanabılırsın bebeklerde kullanılıyor kabızlık için . Eczanıda danıs ıstersen .. uzun sure kabız olması kotu olur cunku yırtılma olabılır
Berrinsoyagazi14 Musab34 benim oğlumda zorlanıyor arada kaka yaparken 21 aylık ben mor erik , yaban Mersini , brokolili ve yoğurt veriyorum Ama en çok yaban Mersini yediğinde baya rahat yapıyor oda pahalı malum ama baya etki ediyor
Asl90 Musab34 beslenmesine bol lif eklemeniz lazım. Yulaf işe yarıyor oğlumda. Argiviti bir kaç gün kesin vermeyin takip edin eğer normale dönerse argivittendir zaten.
Gokbey Musab34 üzüm şeftali ve armut öyle iyi geliyor ki en zorda kalırsan fitil at kuzum çünkü bekledikçe sertlesiyo sertlesince çok aciyo agliyo çocuk bizde yaşıyorz ara ara
Sonsuzmutluluk Musab34 Duphalac şurup kullanın düzenli sabah akşam 1 tatlı kaşığı.ekmek makarna inek sütü pilav yedirmeyin enterogermina probiyotik kullanın her gün bir tane verin bol su kuru dut ve kuru kayısı kuru üzüm kompostosu yapın sabahları aç karnına ılık ılık içirin