Gizemd_ Tam 2 yaş sendromu bitiyor derken bir değişik hareketler inatlaşmalar, herşeyi kendi kendine yapmak istemeler🙄 3 yaş sendromunda tecrübeli annelerin yardımlarını bekliyorum
DefneRana3881 Gizemd_ 3 yaşa bir ay var ama 4-5 aydır canımı okudu resmen diyorumki 2 iyiymiş valla ne söylersem hayır diyor ne söylersem yapmam etmem gelmem gitmem ben yaparım ben ederim banane ne varki bunda cümleler hep böyle delirtti beni bildiğin ergene bağladı evde boyu 1 metre bir ergen var çıldrmamak elde değil
Annesirintugceuzun Gizemd_ Beterin beteri varmış dedirten sendrom. 🙂 Biz de çekiyoruz ne yapalım 🤦🏻♀️ Evlat 🙂🥲
Gizemd_ Vanilya ben götürdüm kızımı ama çok ilerleyemedik çünkü benim sabrım bitti. Artık ben başladım terapiye. Gram tahammülüm kalmadı🥺
Gizemd_ DefneRana3881 bizde 31 aylığız. Bugün üstümü giyinirken gelip ben giydircem sana dedi ve beni giydirdi🙄. Asla müdahale edemiyorum kıyamet kopuyor
Yagmur1c Gizemd_ terapide ne yapılıyor 31 aylık oğlum son 5 6 aydır anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor valla