Havvakck Bugün hastanede bi kadın gördüm kızı 5,5 aylıkmış kaşık kaşık danone yediriyodu kızlar o aylarda veriliyomuuu
Deletedmom896 Havvakck Danone yetişkinler için bile tavsiye edilmezken hangi angut akıl 5 aylık bebeğe katkı maddeli bir besin yedirir ki?
kaganege Havvakck Tabiki verilmesi çok yanlış evde yoğurt yapıp içine meyve eklemek ne kadar zor olabilirki🎈
Deletedmom5284 Deletedmom896 her gün dondurup dondurup yiyom nasıl bırakcam 🥺 soranlarada kızıma aldım diyorum o kadar yiyorum ki 🥺
Biraslanannesii Gizembickici vericek başka birşey kalmamış danone veriyor akıl akıl gel takıl bazıları
Koalina Havvakck 😱 Valla hi geçen komşum getirdi yer diye çocuğuyla kırmamak adına aldım direk çöpe attım kafayı sıyırmış insanlar iyice
Deletedmom896 Deletedmom5284 Activia ye 😂 seni kın kın kınıyorum auranın tavan olması danone olmasın 😂
Feslegenkokulu Havvakck bende 5 aylıkken ek gıdaya başlamıştım yogurt püreler falan ama danona degil tabi asla yedirmen o pis şeyi
Deletedmom5284 Blackcloud Bende kendimi bildim bileli danone yerim 😂😂 evlendik ilk kez alışverişe çıktık ben 4 kutu 6lı danone aldım eşim bana bakıyor kime alıyosun bunları diye 😂😂