Busu48 Minikurabiye ikinci ayimiza yaklaşırken almıştım ben kangurutu yeni doğan aparatı ile üç ayimiz bittikten sonra yeni doğan aparatını kullanmayı bıraktım şuan beş ayligiz kullanıyoruz hala
Umutegem Minikurabiye cnm.onlarda yei doğan aparatı da var hemen kullanılabiliyor ama normal olarak en düşük 7 diye biliyorum
Hirakosar Doğumdan itibaren yenidoğan aparatiyla kullanilabiliyor. 3 aylık ya da 7 kilo olunca aparatsiz kullanabilirsiniz. Benim kızım 2 ay 25 günlük yakında aparatsiz kullanicam
Minikurabiye Busu48 3 aylık olmamıza çok az kaldı 7 kiloya ulaşırız diye düşünüyorum kullanabilirim o zaman
Umutegem Deletedmom47 onu bilmiyorum xnm bende almayı düşünüyRum sa şuan araştırma içerisindeyim 3 ay 13 gunluguz
Deletedmom47 Umutegem Ben öyle kullandım 2 aylıkken aldım gayet rahattı 😇.Solomombaby mamadus da yenidoğan aparatı ile aynı işlevi görüyor .Borooshbaby panel ayarı ile hallediliyor yenidoğan olayı işte .Solomom mamadus direk aynı işlev bi renk desen farkı var birde ekstra mamadus yenidoğan aparatı ekstra ücretli solomombaby ücretsiz . M şeklinde oturma olduğundan ve panel ayarı olduğundan oldukça rahat ergonomik zaten ben çok memnun kaldım tavsiye ederim 🌿 https://instagram.com/borooshbaby?utm_source=ig_profile_share&igshid=pi41cy29whk4
Yagizmomms Yenidoğan aparatiyla yeni doğduğundan itibaren, aparatsiz en az 7. Yalniz ben 3.5 aylıkken denedim oğlum 8 kiloydu ve yinede tam oturamıyordu sanki rahatsızdı içinde O yüzden iade ettim. 6 aydan sonra başka marka alicam.
Basakaydn1 Deletedmom47 canım bende 2 gün önce mamadusun yenidoğan aparatını aldım bebeğim 1.5 aylik ama bi türlü beceremedik kullanımıda tam yazmıyor bilmiyorum nasıl kullancam bi kere denedik sanki bebegimin bacakları acyacak gibi ya biliyosan bana bi Şekild e detaylı kullanımı anlatıp yada gösterebilir misin çok hevesle aldım ama kullanamiyorum😐☹☹