hazalzehra00 merhaba kızlar geçen ki postumda bir kaç soru sormuştum mantar belirtisi dedim ve doğru çıktı şimdi de iyileştiğini nasıl anlarım ? vajinal mantar geçirenler iyleştiğinizi nasıl anladınız ? veya fark ettiniz ??
hazalzehra00 Deletedmom896 kaşıntım batma yanma yok tabi akıntımda normal vajinal akıntı gibi geömiştir değilmi hani sadece aşırı kaşonmadan dolayı tahriş var normalmidir ?
hazalzehra00 Deletedmom896 duş almaya korkuyorum 😂 sabun şampuan tekrar değerse yeniden geçiririm diye çok zor bir durum ya
Deletedmom896 hazalzehra00 Tabi çok normal iç çsmaşırına çok dikkat etmelisin pamuklu olsun mümkün olduğunca evde iç çamsşırı kullanma etek elbise giy hava ile daha kolay iyileşir ve çok su ile yıkamamaya dikkat et
hazalzehra00 Deletedmom896 tamma canım çok teşşekğr ederim peki özel bir soru sorucağım kusura bakma cinsel ilişki oluyor mu yasak mı
hazalzehra00 Deletedmom896 hiç ilaç kullanmadım randevu aldım 30 na verdi 2 hafta oldu rahatsızlanalı ama iyileştim kaşıntı batma yanma hepsi geçti 3 gün oldu geöeli normal akıntım var sadece