dlnelsn Kızlar lütfen yardım edin ne yaptıysam oğlumun kabızlığı geçmiyor tecrübeli anneler bilgi verirmisiniz ne yapmalıyım doktora da götürdüm ilaç verdi ama hala aynı bir ay oldu hep zorlanıyor 5 aylık bebeğim.. 😔
Morfrenk dlnelsn gazlı bir bebekse gaz ağrısıyla kakayı karıştırmayın. Ek gıdaya geçmeyen bebek kabız olmaz, sadece henüz bağırsakları gelişmemiştir
91817161 dlnelsn 5 aylık mı bebeğiniz bizde bugün aşısını yaptırdık rota ve menenjit , uyku düzeni nasıl ??
Bebek-annesi dlnelsn biogaiga deneyin. macitefendi veya arifoğlu acı elma yağı sadece 1 damla acıdır dikkat edin karnına saat yönünde soldan sağa masaj ve ayak altına 1 damla bolca masaj yapın karnına ve ayak altına..
dlnelsn Morfrenk bilmiyorum ki gazınıda çıkaramıyor masaj yapıyorum sürekli çok az çıkartıyor ne kadar masaj yapsamda ne yapsamda işe yaramıyor
Bebek-annesi dlnelsn rica ederim yine doktora bi danışarak verin verirseniz eğer, kuru kayısıyı blender yapıp vermeniz de işe yarar bence
dlnelsn Bebek-annesi bidaha doktora götürcem ve sizlerin dediklerini deniycem bakalım inşaAllah iyi olur üzülüyorum o yapamayınca zorlanınca 😔