Thebabyy Evett yeni marketten geldim ve aklıma bu saçma soru geldi .erak ediyorum kızlar 😂🤷 Sizce; A101 mi ? Bim mi ? Şok market mi ? Ve tercih etme sebebiniz nedir 😛
Cemrebebek Thebabyy ilk defa bir yoruma bukadar güldüm. Allah seni gülerken bebeğimi uyandırıyodum 😂😁😂😂
Cascas19 Thebabyy ya bana hepsi aynı geliyor açıkcası. Oynasa da kurul hesabı oynadığı için çok dikkat etmiyorum. Markete de genelde eşim gidiyor. Bana en yakın şok var benim gitmem gerekirse oraya gidiyorum o yüzden. Ama ille de birini seçecek olursam a101 derim. Aktüelleri baya uygun geliyor.
SonSerce Thebabyy hangisi ucuz bilmem ama en berbatları şok. En azından bizim burdaki öyle. Her şeyin tarihi geçmiş oluyor. eşim pirinç almış geçen. Ben de tarihine bakmadan erzak kabına boşalttım. Pilav yapıcam bir baktım hep kurt içi.
FatmaKrbkl Thebabyy Ben şoku tercih ediyorum daha çok, ürünleri hep bilindik markalar gibi görüyorum çoğunlukla, sonra da A101 terchimdir, Bim yoklukta gidiyor şuan evime de uzak onun da etkisi vardır heralde 🤓
UzayliOzge Thebabyy Bim varya uçtu resmen 🥴 a101′in fiyatları bir tık daha iyi diğerlerine göre bence
Deletedmom4444 Şok market cünki en yakın o 🤓 hakmar ikinci yakın o Sonra alacgaim seye gore bim veya a101 tercih ederim.