ATLAS17 2 aylık bebeğim için konforlu uzun süre kullanabileceğim kanguru arıyorum. Çok fazla marka çeşit var, memnun olduğunuz varsa paylaşırsanız sevinirim 🐣
51_Merve ATLAS17 mamadus baby gğzel bence ben ondan aldım yenidoğandan itibaren kullanılıyormuş ama ben daha kullanmadım 3 aylık çnkü benim düşüncem çok küçük ve Aşağı doğru yığılıyor o yüzden bindirmedim ama bindiren var yeni doğduğun da bile
Aslininminikkalplisi ATLAS17 2 ay için sling ideal ben kullandım ama hareketlendikçe onda da durmadı benimki kangurularda da bacak arası açıklığı doğru düzgün bitane bulamadım denediklerimde de bebiş sıkıldı kullanamam diye almadım. Bende bşr mağzada bebekle deneyerek alın
hunilimomm ATLAS17 mamadush baby kullandım 40 i çıkınca kızımın 8 9 ay boyunca çok da memnundum yeni doğan aparatli olan var zaten doktorlarin önerdiği gibi m duruş var
ATLAS17 Aslininminikkalplisi sling evde kullanabiliyorum bağlaması tek başıma zor oluyor. Denemek daha iyi tabi teşekkür ederim :)
AyazAlpAlmilaAyza https://ty.gl/b8whgetk4n biz bundan kullanıyoruz oğlum 3 aylık içinde uyuyor 5 dakika sonra hemen😁
Krtlmy ATLAS17 ne alırsanız alın ama ergonomik olması önemli m oturuş olmaıs lazım kalça çıkığı yapar benm de kzıım 2 aylık egg baby kanguru aldım onu ilk başta ağladı sonra evde alıştırdım biraz sevdi hiç ağlamıyo içinde seviyo rahatta ediyo