Babylove Ayten-1907 Bizimkinin 8.ayda demir eksikliği cıktı bize dr. Ocean microferi alın dedi aldik hic yukselmemis değeri icindeki demir oranı az sanırım. Ferrumun şurubuna geçtik yan etki yapmadı hiç
Derinsart Ayten-1907 reflülü kizim yani zaten cok hasas midesi oldugu icin doktormuz sidefer yazdı en az yan etkisi olanlardanmis cok sükür bi yan etki de yapmadi sevdide tadını
PortakalliKahve Ayten-1907 bestiron çok iyi. İçerik olarak güvenilir, tadı kötü değil. Oğlumun değerleri de gayet iyiydi. Memnunuz ☺️
Azyef Görümcem başlamıştı geçen adını anımsayamadımda günde 3 4 kere verıyorum unutuyorum vermesıde zor falan diyordu renklı dökülünce leke yapıyormuş hepsı aynı formda mı ve aynı sekılde mı kullanılıyor
Tugim Derinsart bende sidefer kullanıyorum bizim kızımızda da reflü var yan etki yapmadı. Sidefer aynı zamanda kabız yapmıyor. Diğer Demir ilaçları genelde kabız yapıyor.
Ayten-1907 Babylove 6 aylik olduk baktirmadim şükür öyle bir belirti falan da görmedim ama yine de Bi baktirayim düşükse ona göre hareket ederim
Ayten-1907 PortakalliKahve bende Bi değerlerine baktirayim da ona göre karar vereyim canım anladığım kadarıyla kimi çok etkili kimi normal derecede
Pelloo Ayten-1907 Bende ferrum kullanıyorum yeni başladık 6 gün falan oldu ama bebeğim kabız oldu öncesinde vegaferon kullanıyordum hiç kabız olmadı iyiydi fakat vegaferonu toplama kararı almışlar o yüzden doktor ferrum yazdı değiştirmeyi düşünüyorum kabızlığa devam ederse.
Hilalrkmn Ayten-1907 biz ferrum kullanmistik ve kontrole gittigimzde demir eksikligi çıktı pek bi faydasi olmadi bize ve ferro sanol diye bi surup kullandik bir ay sadece pazarteside tekrar goturcm ins düzelmiştir