Akgul Milagrosoreiro evet sürekli okuyoruz hatta en çok ilgin alanı kitap kaç aylık bilmiyorum bebeğiniz ama biz 22 aylığız en çok sevdiğimiz kitaplar dikkati güçlendirme seti
alchn Milagrosoreiro elimden geldikçe şu ara çok zor dinlemiyor hırçın Cook iki yaş sendromu yaşıyoruz
BeyzaLivaLeyla Milagrosoreiro şuanda etkinlik kitapları yapıyoruz dikkat testleri etiket yapıştırma kitapları vs 23 aylığız birde iş bankasının 4 mevsim kitapları var onları çok seviyor büyük sorular kitabım var 2 tane ve ne sorsam bilir minik serisi var onlarda çok güzel oyalıyor
nazenin3233 Kedi tırmık ve sevimli arkadaşları nı okuyorum ben daha çok ağzına götürmeye çalışıyor ama -:)) 4aylık kendileri
Bulutbey Vivalaarya bizim de en sevdiği kitabımız o. İlk ablamda gördük orada okudum. Sonra evde hep ezberimden uydura uydura ayı monti anlattım. Geçen Hepsiburada indiriminden aldım kendimize de. Gözlerini bir şekiller yapıyor ki ölüyorum gülmekten 😂
Bulutbey Milagrosoreiro utangaç ayı monti. İşbankası yayınlarının hareketli kitapları da çocukların ilgisini baya çekiyor. Her akşam bir hikaye okuyorum.( okumaya çalışıyorum başka başka diye yenisine başlıyoruz) 21 aylık oğlum. Sonra kitapları alıp o bana okuyormuş gibi yapıyor.
nazenin3233 Milagrosoreiro olsun ama farklı kelimeler duymuş da oluyor günlük duyması gerekn bi kelime sayısı var diyorlar ya tam bilmiyorum şu an sayıyı kötü etkilenmz umarım.
BeyzaLivaLeyla Milagrosoreiro sincap yayınlarının var bir kaç kitabı trendyoldan veya googledan bu şekilde aratırsanız çıkacaktır evde olmadığım için tam isim veremiyorum
ANNEBALIIII Milagrosoreiro ben dinozorum ve kurbağa prensi okuyorum. Bi de resimli kitabı var sadece hayvanlar onları gösterip Ali Baba nın çiftliğini söylüyorum 🌺