Ayse3007 Merhaba güzel anneler. Biz evimizi yeni döşüyoruz siyah ankastre kullanıp memnun kalanlar varmı? Temizliği nasıl yağ kir götürüyor mu?
Eesay Ayse3007 biraz uğraştırır ama üşenmem diyorsanız temizliği kolay aslında sil geç. Sadece çabuk gösteriyor kiri tozu. Ama siyah cam çok güzel duruyor tabi değer😂
BarlasMomm Ayse3007 anneminki siyah ve cok fazla tozdur yagdir belli oluyor benim kiler beyaz o kadar cok belli olmuyor. Siyahta hep silmen gerekli.
Zeyneplena34 Ayse3007 Siyah benimde kiri hemen belli ediyor ama silince de harika. Bence beyazdan sa siyah daha şık 😍
Meyvebicagi Ayse3007 benimki ankastre değil set üstü ama yine de siyah… acayip toz vs belli ediyor hiç kullanışlı değil
Ayse3007 Eesay ben zaten her yemekten sonra ocağı silen birisiyim beyaz güzel tabi ama siyaha gore daha pahalı arasında 2000 lira gibi bi fark car sanırım
Ayse3007 Zeyneplena34 ya evet daha şık fiyatları da uçmuş resmen beyazla arasında 2000 bin lira gibi fark var daha da fazla olabilir siyahlar daha uygun
nazenin3233 Ayse3007 benimde siyah kiri gösteriyor hemen kumtel almayın tavsiyemdir benim ocağım patlamıştı metal içerikli inox ya da emaye tarzı alabilirsiniz isterseniz ..
Eesay Ayse3007 al al siliyorsan zaten. Bana zor olmuyor mesela hiç çok kolay zaten temizliği. Bir de beyazlar bana çok çiğ geliyor, siyah daha şık diye düşünüyorum 🌸