Busranurnsjsjsjsjsnsndns Kızlar oglum 15 aylık hala yurumüyo koltuğa cıkıyo tutunarak koltuklarda yürüyo ama ayakta durmak yürümek istemiyo sizinkiler ne zamn yurudu
2kizbiroglan Busranurnsjsjsjsjsnsndns 16aylik bu bir haftadır yürüyor hiç zorlamadim kendisi nezamsn istedi öyle yürüdü daha zamanı var demekki cnm
Zlm Busranurnsjsjsjsjsnsndns canı ne zaman isterse yürür bence çok üstüne gitmeyin çocuğun arada gel falan diye biraz destekleyebilir siniz ama yurumuyo diye takılmayın bu kadar
Busranurnsjsjsjsjsnsndns Zlm aslında herseyi erken oldu emekleme sürünme dönme falan 8. Aydan beri koltuklarda gezıyo neden yürümüyo diye düşünüp üzülüyorum elbet yürüyecek ama işte
Pares Busranurnsjsjsjsjsnsndns duruyordu ilk ayağa kalkmaya başladı oturduğu yerden sıralamaya başladı zamanla da Adım atmaya herşeyi geç yaptı benim oğlum 9,5 aylıkken oturdu mesela
Sevgilimmm Busranurnsjsjsjsjsnsndns benim bebeğim tam 18.5 aylıkken yürüdü. Tutunarak bayağı gitti kendi yürümek istemiyordu korkuyordu sanırım. Sonra bir gün kendiliğinden birden yürümeye başladı.
yaprak_34 Busranurnsjsjsjsjsnsndns yürür merak etmeyin vakti zamanı gelince yürür…Hiç düştü mü ?Düştüyse korkmuş olabilir..
momof2child Busranurnsjsjsjsjsnsndns 15aylik hala yurumuyor bizimkide koltuga cikar kanepeye cikar Tutarak heryerden yurur fakat ne konusur nede yurumez!doktora gotrdm kalca usm ypildi hic sorn yok