Duyulurum Zuhal1414 ben eşime kemer alicam doğum gününü bekliyorum 😄 ucuz ucuz kemerleri alıyor bir ay kullanıyor
Bulutbey Zuhal1414 eşinizin hobileri var mı? Mesela benim eşim olta ile balık tutmayı sever.( ne kadar artık vakit bulamasa da) ya da plaktan eski müzikleri dinlemeye bayılır. böyle onun da sevdiği şeyler varsa onlara yönelik bir şey almak mantıklı. Tuttuğu takımın yeni sezon forması ya da maç bileti.
Taze1mom Zuhal1414 ben bu sene skechers ayakkabı aldım, geçen sene tuttuğu takımın formasını almıştım ondan önce ki sene huawei watch gt 2 aldım
Zuhal1414 tekboynuzluat kıyafet hep alıyoruz ki değişik bişiy istiyorum ama fotoğraflı falan bişey değil onları da çok yaptım napsam 🤔
Deletedmom5284 Hobileri ile ilgili birşey alın mesela benim eşimin hobisi teknoloji, genelde teknolojik şeyler alıyorum
Pinar_04 Zuhal1414 bn trendyol da saat buldum casio nun çok qüzl eşim saatleri çok seviyor düşündüm saatin yanında başka bseyde. Olması gerekirmi acaba
Zuhal1414 Pinar_04 bence gerekmez zaten evlilik yıldönümünde hediye şart değil bence ben daha anlamlı bişey olursa alıcam yoksa saat cüzdan kemer falan her Zaman alınan şeyler