Buglem_Bugra Kizlar gelinimiz için bu postu açtım 36 haftalık hamile 2 gündür pozitif ve çok ağır evde şuan hastaneye gelme demiş sağlıkçılar bu durumu yaşayan varmı varsa da ne yaptınız yazarsanız sevinirim aşı olmadı
AylakkMadam Buglem_Bugra öncelikle Allah şifa versin benim hamileliğimin başlarıydı ben de çok ağır geçirmiştim. 10 haftalıkken covid olmuştum. Dağ kekiği, bol c vitamini bunları tüketmiştim offf o günleri hatırladım gitsin bir daha gelmesin 😪 acil şifalar diliyorum 🤲🏼
Hira Buglem_Bugra bende 27 haftalikken korona olmustum cok öksürüğüm vardi 1 elma 1 tutam ıhlamur bir iki dilim limon bi kactane karqnfili jaynatip 1 bardak iciyordum o oksurugume iyi geliyordu ve naneli seker yyordum oksuruge cok iyi geliyor ve bana ignw vermişlerdi karantinam bitene kadar esim hergun vurdu bebege zarar vermesin kanim pıhtılaşmasin diye
Almilam_21 Buglem_Bugra yok sadece parol kullanıyordum ağrılarım için devlette doğum yaptım ama erken yaptım
Buuusbus Buglem_Bugra hayır etkilemedi çok şükür. 38. Haftada hala pozitifken doğum yaptım bebeğe bulaşmadı çok şükür. Şu an 25 günlüğüz.. doktorunuzs mutlaka mesaj atın size kullanacağınız ilaçları söyleyecektir. Bana parol, mucovit-c ve kan sulandırıcı verdi.
mehpeyker Buglem_Bugra ben doğuma 15 gün kala oldum. Bol bol portakal yemiştim. Her gün kan sulandırıcı iğne vurundum. Doktor ateşim çıkarsa ya da herhangi bir şeyde yalnızca parol içmemi söyledi fakat ben çok hafif atlattım. Umarım gelininiz de bir an önce toparlar
Ozlemmpamir Buglem_Bugra allah yardımcınız olsun ben değil ama görümcem yaşadı maalesef belki duymuşsunuzdur haberler de Dilek hemşire vefat etti çok zor bi süreçtir moral çok önemli psikolojik açıdan sürekli yanınızda olduğunu hissettirin görüntülü arayın konuşun .
Sevinc24 Buglem_Bugra ben 37.haftamda corona oldum negatife döndüğüm gün Doğum yaptım hemen oksapar iğne başlamalı ve redoxon vitamin kullandım ballı limonlu su ve pekmez ısıtıp yiyordum mutlaka bol su içmeli
Ela321 Buglem_Bugra 34. Haftamda Covid oldum tat ve koku dışında hiç bir problemim olmadı🤭yemeğimi kendim yaptım temizliğimi vs hepsini hallettim işin tuhafı enerjiktim baya
ftsdmrhn Bende 37. Haftada kovid oldum. Burun akıntısı, tat koku kaybı dışında bir sıkıntım olmamıştı. Bebeğe de bişey olmadı çok şükür. Çok geçmiş olsun bol c vit, zencefilli ballı çayla atlatmistim ben
Nurhan88 Buglem_Bugra bende Doğuma 2 gün kala covid oldum çok ağır geçti ambulans her gece gelip alıyordu hastanede hava veriyorlardı sonra Doğuma aldılar tek başıma hiç gitmediğim bir devlet hastanesinde refakatsız Doğum yaptım maalesef. Sürekli olarak evi havalandırsın yemesine içmesine çok dikkat etsin bol bol meyve tüketsin Allah korusun daha kötü olursa ambulans çağırsın çok geçmiş olsun