GunoGrcn İyi akşamlar Siz bebeklerinizin kulaklarını kaç aylıkken deldirdiniz ? Dikkat etmemiz gereken şeyler nelerdir ? Ve nerede deldirdiniz .? Sonrasında sorun yaşandı mı ? Altın küpe ile mi deldirdiniz yoksa kuyumcudaki paslanmaz deldirme küpeleri ile mi.? Tecrübelerinizi merak ediyorum ..
gunes20 GunoGrcn ben kızım isteyene kadar deldirmeyi asla düşünmüyorum. Kendi bedeni ve kendi karar vermeli diye düşünüyorum🌿
ipekkizimbenim GunoGrcn 8 aylıkken eczanede deldirdim. Hiç sorun olmadı. Önce o küpeler durdu. 10 gün sonra altın küpelerini taktım.
GunoGrcn minmin-hanim bebeğimiz küçük büyük belirmedik hanımefendi , deldirceez de denilmedi . Tecrübelerinizi merak ettim varsa ?
GunoGrcn Mamaqueen sizin için 3 yaş bebek olmuyor mu ? Bende terslik var galiba kusura bakmayın . Tecrübeleriniz dinlemek istedim . Konu nere gitti.
GunoGrcn gunes20 bende aynı düşüncedeyim . Annemler küpe almış ben deldirtmiyorum diye söyleniyorlar ..
Mamaqueen GunoGrcn 3 yas bebek ama sizin icin buyuk demek sanirim. Fakat 3 yas baya kucuk bir yas bence kulak deldirmek icin
_mercanligunler GunoGrcn ay sinir oluyorum bizde de var bu işte kız olduğu anlaşılsın,işte o kadar küpe aldık takılsın, büyüyünce hiç deldirmez falan filan …. 2 yaşında şuan düşünmüyorum deldirmeyi, ama bi yerde okumuştum 4 yaş uygundur diye 🌸
ipekkizimbenim GunoGrcn Şuan 14 aylık ama değişmedi. Benim kulaklarımı da 4 aylıkken deldirmisler. Sorun yaşamadım. Hiç keske deldirmeselerdi de demedim 🤗 Deldirene de deldirmeyene de saygım sonsuz 🙌
PrensesZeynep GunoGrcn ben kızımın kulaklarini 5.5 aylikken eczanede deldirdim ordaki küpelerle deldiler 1 ay onlar takılı kaldı hergün hareket ettirdim ki yapışmasın diye sonra kendi altın küpelerini taktım hiç bi sıkıntı yasamadık çok şükür