aayysseee 25 günlüğüz gündüzleri özellikle uykuya dalarken çok zorlanıyoruz yatırıyorum 5 dakika geçmiyor geri kalkıyor neden olabilir ne yapabilirim benim gibi olan varmı
Denizfdn aayysseee valla dayanamadim ayagimda salladim ne yaptiysam olmadi bu sekilde uykumu alabiliyorum
VMS aayysseee benim bebegim 32 gun meme emerek uyudu yatirdigim an uyaniyordu ben de artik memede uyumasina izin veriyordum sonrasinda aylarca ayagimda salladim durdugum an uyandi 3 ay hic durmadan gunduzleri salladim ne zaman 3 ay doldu kendi kendine dalmaya basladi ilk 3 ay her turlu seyi isteyebilir bebeginiz ve alismayacaktir neyden rahat ediyorsa onu yapin kendi kendine sallanan salincak deneyebilirsiniz
Serpina aayysseee tracy hogg bebek bakim sorunlarina mucize çözümler kitabini okuyun,benimki de ayni sorunla uyumuyordu, okudum uyguladim, sallamadan, emzirmeden, memede ya da kucakta uyutmadan beşiğine yatırıp uyutuyorsunuz, ben kesinlikle oneriyorum
oykus Ayy ben ya valla bu ben. Bugün ayağımda mı sallamadım, kafam şişene kadar beyaz gürültü mü açmadım… Neler neler yaptım ama uyumuyor en fazla yarım saat 🤦🏻♀️ ve uyandığında da ağlıyor kucağıma alıyorum bu seferde kucakta uyuyup yerine koyunca gözlerini açıyor. Çıldiriiciiimmmmm 🤦🏻♀️ not:27 günlük
Sevdaakblt Bizimkide 23 günlük 5 saatir uyumuyo🤦🏾♀️Gündüzleri hep böyle asla uyumazz yarim saat 5 dk 10 tavuk uykusu uyur ta ki aksam 8 e kadar
aayysseee Sevdaakblt evet bizimkide özellikle gündüzleri daha zor uyuyor uyuduğuda dediğiniz gibi yarım saat felan anca