MeryeminAnnsi Dnz-kbr denemek lazm ben de patates havus sogan az yagda soteledm snra hasladm bulgur koydum. Smra yogurt yumurta ile terbiye yaptım ama patates var diye yemedi😂
[silindi] MeryeminAnnsi 7 aylik Sabah kahvaltisinda irmik labne yumurta sarisi karisimi uzerine gunkurusu sosu yedi Oglen yogurt ve seftali Aksam kabak patatea havuc ve kiymali vulgur pilavi yaninda yogurt
MeryeminAnnsi [silindi] bulgur pilavi mii yiyo mu? Blw yapasim var korkuyorum hic pilav isine girmedm
bilgemira MeryeminAnnsi aliyor tabikide genellille gece emiyor gunduz ise sadece 10 dakka kahve niyetine mama vs kullanmadi kizim emdi hep so ra ek gida derken gun icinde yediriyorum normal herseyi
MeryeminAnnsi bilgemira anladim ben de kontrole götürcm.bakalim doktor ne dicek kg alimimiz nasil ekgidayi az veriyorum galiba ben
[silindi] MeryeminAnnsi yiyor valla cigneme aliskanligi kazandigi an kestim ben ezmeyi. Brokoli falan veriyorum parmak seklinde kendi yiyor, bulgur, pirinc, yulaf hepsini yiyor
marimon MeryeminAnnsi kahvaltıda yumurtalı yulaf sonra süt öğle yemeğinde buğulama çinekop balığı biraz ekmek ile sonra yine süt ara öğün olarak muzlu yoğurt ev yapımı akşam yemeği henüz belli değil bir muhallebi ya da yeşil mercimek yapabilirim
semaahmet MeryeminAnnsi aman çok geçmiş olsun cnm herşey üst üste geliyo vallahi biz önce dış sonra grip bu hale geldik mis gibi yiyen oglum
momof2child MeryeminAnnsi 15aylik sabah kasik mama yedi sora 1tane yumurta spra uyudu 1saat kalkti 9gibi sutlu unlu muhallebi yaptim onu yedi yarim kase )sora azcik balik patates yedi tel sehriyeli corba yaptm kiymali onu yedrdm meyve yedi bu kadar