Meraba kizlar neler yapıyorsunuz bu postu actim benzeri yaşayan varsa etkiledi beni bugun 12 gibi kendi annem de yanimda bakırköy sahil e gidelim dedik yolda uyudu oglum iyi gttik yuruduk biraz durup dönelim diye oturduk cimene uyandi arkamızda uyuyan köpek v2 ayakta vardi teki gtti.dedim az yürüyelim gölge oturduk simit almışken muz yedrdim ogluma az indirdik kopek uyuyo oglum hemen al atan sıcak cocuk yabancı anlamaz arkadan dokundu annek tutuuo yusuf u dedim cek anne huylandım kopek kafasını çevirdi aniden yüzüne dogru yanağına cizik kanadi alnina da tırnak yüzüne hayvanın ısırık diş gelmiş 😭😢direk çektik çocuğu ağladı birden bi susmadı etkilendik hem ayaklanıp kalkmak bir esimi aramam bir oldu .isten gel hastaneye gidelim ne yapalim dye sahilim ortasında yiz cadde e 5 .🙄 annem cok düşkün ogluma sever. Böyle ilk yasamak kötü oldu rabbim dedim korudu yavrumu. Küçük daha naparim ben vicdanım rahat etmezdi bi gidelim dedik sakin yurucegi deniz kenari olsub hava guzel dye daha kotusunden korusun rabbim dedim😭🤦♀️😡caresz bırakma hayvan sokak hayvani gibiydk direk devlet bakırköy. Kuduz asisi verdiler 4 doz olacak .ilk olduk emdiremedim oglumu da bidaha dedim tek zaten çıkamam sahil gidelim dedik iyi olmadi hc.evde batikon pamuk surecez böyle.. Cok hareketli oldu oglum hayir i anlamıyor arabalarin tehlikesini olsun tam bilmyor oglum dur diyoruz sozum geçmiyor ☹😔keyfine gore anlıyor. Boyle bisey yasayan varmi aranızda paylasin ..😊bir anne için ne kadar zordu oan ben bu yasima kadar bi hayvan saldırısına atilmadim kucuk kuzum a oyle hayvan tepk verince şok korku oldum. 🔘aksam da gozune kolonya gldi agzi kapaliydi uzandi uykusuzdu da .nazar var sanırım benim de elime caydanlik ustu gldi bas parmağım yandi az kizardi aciyor arada .😭evde dua ayet actik dinlemeye..ne yapmak lazim huzursuzluklar gtsin dye ..