Birminik_annesi Kizlar kirkim ciktigindan beridir hep korunmasiz iliski yasadik ama hamile kalmadim simdi bi 10.15 gündür hep adet sancisi gibi sancim var ama adet olmuyorum gebelik ola bilirmi😄kizim 3bucuk aylık baraber buyusunler diyorum
Deletedmom27337 dadaskizi bnm gebelikte rahattı şülür kızımda uslu ama ben cesaret edemem tekrar uzun bi süre 😂 her sabah kahvaltıda yürek yiyor heralde arkadaş 😂
Birminik_annesi dadaskizi berbat bi gebeligim gecti safra kesesi agrisi 10 doguma bedeldi kizim fela degil cok uslu sayilmaz
Bideesiklikolsun Birminik_annesi Belkide hamilesin doğum sonrası zaten hemen regl olmayabiliyor ben oğlum alti aylıkken regl oldum. Ama bişey dicem linç değil çok acele karar verme derim. İkisine birden yetmek zor olabilit
Birminik_annesi Bideesiklikolsun kirkim çıktı ben adet oldum hemen sonra 2 kere daha oldum bakalim 2 gun var
NukleerBaslikliKiz Birminik_annesi Valla vardır bunda da bi hayır de ve üstüne düşme😊Bence çook erken
Browni_61 Birminik_annesi 🙄3.5 aylik bebeginz var ve tekrar bebkmi istiyosnz?Bi bismillah de vucudun dinlensin rahmin kendini toplasin.Cesaretine hsyran kaldim