Ddddffggg Mimozacicegim anam çocuk yok mu sizde gece dizisiymiş waffleymiş ben yemeği zor yapıyorum 🥵 Afiyet olsun 😋
Mimozacicegim Ddddffggg Var var 2 çocuk var biri 8 yaşında biri 2 buçuk yaşında 😄 9 da uyutuyorum banyo yaptırıp. Sonra kendimize ayırıyoruz vaktimizi.bu günlere gelene kadar huniyle gezdim ama kolay olmadı😜😜😄
Minikadim Ddddffggg bıktım bacım valla ama napiyim aç kalamam 😂😂 tabi bebek büyüdükçe yemek çeşidi artıyor 🤭🤭
bikerem Ddddffggg aile kalabalık 5 kisiyiz,e pazar gunu de evde olursak yeriz insallah,teşekkür ederim
Barlasb10 Ddddffggg evde olduğu nadir günlerden ondan bol bol yapıyorum 😬 yarına kalsın diye değil kesinlikle 😁😁😁😁
Merve-miray Minikadim Pizza tarifi *Malzemeler: 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 su bardağı ılık su 5 su bardağı un Sosu İçin: 2 yemek kaşığı domates salçası 2 tatlı kaşığı kekik Az miktar karabiber 2 diş rendelenmiş sarımsak 5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 küçük çay bardağı ılık su Üzeri İçin: Mantar Sucuk Kırmızı biber Yeşil biber Rendelenmiş kaşar peynir