meyaski Kizlar uyku eğitimi vermek istiyorum kızıma. 5.aydan sonra başlamayı planlıyorum. Bir uzmandan destek alanlar ya da kendi baslarina adım atanlar ilk neler yaptınız? Nerden başladınız egitimi vermeye?
Asel0436 meyaski valla ben eğitim verdim bu ise. Yaramadı bende 6 ayda başladım 9 yatıp 9 kalkan çocuk gitti gece 02;00 sabah 10 da kalkan çocuk geldi dişleri çıkıyor atak donemi falan olduğu icin düzen oluşturmadık
Zlm meyaski sanırım bı uyuma alışkanlığı varsa onu biraktirin mesela salliyosaniz sallanan uyutun zaten başka bı derdi olmuyo uyku öncesi bı rutin oluşturun diyolar yani odasına gidin perdeleri çekin pijamasini giyin bı kitap okuyun sakın şeyler yapın
Nurse42 meyaski kesinlikle saatlerden başlamalısınız mesela en geç 7bucukta kaldırın ve uyuma saatlerinde aynı destekle uyutmaya başlayın 2 3 gün bu şekilde saatlere alışınca uyku eğitimine başlarsınız
Azyef meyaski tunalihayat sayfasında saat aralıkları kaç uyku yapmadı getrktıgı var bir göz atın isterseniz
meyaski Asel0436 Yapan nasıl yapıyor merak ediyorum doğrusu. Bu diş çıkarma dönemleri beni de korkutuyor.
meyaski Zlm şu an sallamadan nasıl uyur bilmiyorum açıkçası. Çünkü uykusu geldiğinde çıldırıyor resmen. Bir de destekli uyusa bile gece ve gündüz uykularının düzene girmesi çok önemli benim için.
Zlm meyaski azaltarak sallamayı deneyin tam sürelerini bilmiyorum internette vardır mesela ilk gün 5 dakika sallayın bir dakika durun pispis yapın sonra yine 5 dakika sallayın sonra yine 1 dk durun biyle böyle devam edin zmanala sallama sürenizi azaltıp pispis süresini arttırın böyle böyle bırakır sallanmayi
meyaski Nurse42 Çok teşekkür ederim. Bir şeyi daha merak ediyorum. Kızım 4,5 aylık ama 4-5 saat uyumadigi zamanlae oluyor. 2 saatte bir uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor. Gün içi de uyuduğu zamansa 30 dakikayı geçmiyor.
Nurse42 meyaski uyku sürelerini uzatma yöntemi var uzun sürüyor tabi ama sonuç alınıyormus ben yapamadım sıkıldım çünkü uyanık kalma sürelerini de siz ayarlayacaksınız aynı saatlerde uyutmaya çalışırsanız alışacak mutlaka
meyaski Zlm Nurse42 Azyef İnternette çok detayli şeyler bulamayinca buraya yazayım dedim. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için
Nuduu meyaski Ben uzmandan egitim aldim dediklerini uygulamaya basladim gun bir video gordum vazgectim aslinda iki defa kendi kendine uyumusdu ama o nasil aglamak ben dayanamadim vazgectim
meyaski Nuduu Aglatmadan uyutma yöntemleri de var diyorlar. Bakmadım onlara henüz. Şimdilik hiç değilse uyku süreleri uzasın istiyorum.
Hunili meyaski uyku rutini ön önemlisi bence, sonrasında uyuduğu odanın uykuya hazırlığı ve ilk eğitim gündüz ilk uykuyla başlar çünkü her zaman ilk uykuya daha hızlı dalıyor bebekler
meyaski Hunili Bir günü bir gününü tutmuyor. Dün ilk uykusunu yarım saat yaptı bugün biraz uyanır gibi olunca yanıma alıp emzirerek uyuttum. Toplam 1,5 saat sürdü ilk uykusu. Söylediğiniz siteye hemen bakayım ben. Teşekkür ederim ❤️
Hunili Çiçek ailem akademisi var oraya kayıt olun ücretsiz e postalar atıyorlar size hafta hafta ben o şekilde uyku eğitimi verdim.
meyaski Nuduu ayy yok o zaman. Bir uykuları düzene girsin uzun uzun uyusun da ayağımda sallamaya razıyım