HavvaHalil95 Kullanan var mı acaba biraz önce gazı var diye ıkınıyor kaka 💩 yapamadığı icin götürdüm doktor bunu verdi aldım ama kararsız kaldım yan etkisi çok diye
Aslin HavvaHalil95 3 aya kadar ful damla kullanarak geldik ama acı elma yağı sürüyorum topuklarına, göbeğinin altına ve kimyon tohumu demleyip içiyorum kahvaltıda tüm şikayetler bitti.(Kolik bir bebek üstelik benim kız)
Alpbeybi HavvaHalil95 biz 3 ay kullandık çok rahatlattı. 1 hafta önce bıraktık krizlerdeyiz, bugün tekrar vermeye başladım. Probiyotikle beraber kullanın faydasını göreceksiniz. Günde 3 kez 10 damla, 8 saatte bir veriyorum ben
Nrc-2 HavvaHalil95 bize de doktor gaz sorunundan dolayı vermişti. Ben mama takviyesi veriyorum bebeğime aptamil inanılmaz gaz yaptı sonrasında mamayı değiştirdim ve sab simplax e başladım çok şükür düzeldi.
Poohlin Ben de kızımda kullandım, sanki hafifletiyordu gaz sancısını. Gerçi çok gazlı bir bebek değildi ve yediklerime çok dikkat ediyordum.
Aslin HavvaHalil95 biogaia Relactaz tabi bu sürede çocuğuma gaz yapan şeyleri de çözdüm ve yemedim bize tahin susam ve yeşil soğan krize sokuyordu çıkardım hayatımdan