neslouludag-24 Bebek arabası bakıyorum Kraftın profit plus travel sistem olan modelini çok beğendim ama 4.000 TL başka da bilmiyorum fikrim yok kullanıp çok memnun kaldığınız bebek arabaları modelleri markaları nelerdir daha uygun fiyatlı yardımcı olurmusunuz
manicurist neslouludag-24 instagramdan aldım mamma türkiye bebek puseti var 5 aya kadar kullanılabiliyor 6. Ayına girdiğinde büyük bir ek puseti var oturma yatma dinlenme 3 pozisyonda kullanılabiliyor ayak örtüsüde var fermuarlı su geçirmez ben çok memnunum fiyatıda 1.000 tl di
Mom345 neslouludag-24 travel pişmanlık tır jokerin tripper venüs compact arabasını tavsiye ederim doğumdan itibaren kullanılıyor hem çok pratik hem rahat bavul gibi çekiliyor
25moonlight2021 neslouludag-24 baby plus canyon travel kullanıyorum fiyat olarak da uygun tavsiye ederim
bulutluhava16 Sunny baby viper kullanıyorum ve çok memnunum hem puseti çok hafif hem de bebek arabası hemde katlandığında o kadar küçülüyor ki ve 1600 gibi bir fiyata aldım çok tavsiye ederim Puset bebek arabasına takılıp kullanılabiliyor