Mommy_Bird Merhaba hanımlar kızım 18 aylık oldu ama hala kıyafetlerini ayrı ve sabun tozuyla yıkıyorum sizler nasıl yıkıyorsunuz bazıları artık kendi kıyafetlerinizle normal deterjanla yıkayabilrsin diyenler var ama pek içime sinmiyor sizler nasıl yıkıyorsunuz
Ebrux555 Mommy_Bird bende hala ayrı yıkıyorum sabun tozu ile geçen bi tişörtünü atmıştım kendi kıyafetlerimizin arasına giydirdiğimde vücudu kırmızı benek bebek oldu ayrı yıkamaya devam 👍🏻
ahkalbimm Mommy_Bird oğlum 12 aylık ama sanırım ben uzunca bir süre sabun tozuyla yıkamaya devam edicem, o kimyasalların oğlumun vücuduna değmesini istemiyorum. Geçen gün bitmişti normal deterjanla yıkamak zorunda kaldım ama çift durulama yapıp yumuşatıcı gözüne de beyaz sirke koydum
Pares Mommy_Bird 17 aylığız ayrı yıkıyorum kendi deterjanı ile dalin kullanıyorum cildi çok hassas hemen kızarıyor hala ütü yapıyorum kıyafetlerine bile
Annesirintugceuzun Mommy_Bird 2 yaşına kadar özel deterjanla ayrı yıkattım. 3 yaşına geliyor ve bizim kullandığımız deterjanla yine ayrı yıkatıyorum. 🤷🏻♀️
Mommy_Bird ahkalbimm Pares Ebrux555 bende sanırım ayrı yıkamaya devam edicem kimyasalların vücuduna değmesine içim el vermiyor etrafımdakiler tuhaf karşılıyo bişey olmaz artık diye
ahkalbimm Mommy_Bird benim oğlumun zaten egzeması var asla yıkama hemde onların teni ne ki o kadar kimyasala maruz kalsınlar. Başkaları bildiğine devam etsin bizlere de karışmasın 🤷♀️
Ebrux555 Mommy_Bird benim çevremdekiler de aynı şekilde aman boşver karıştır gitsn diyorlar ama benim bebeğim benim kararım kimseyi ilgilendirmez bişey olsa sonuçlarını çeken biz anneler oluyor o yüzden sen boşver Milleti
Morfrenk Mommy_Bird o yaşa gelince belki bizim deterjanla yıkarım ama yine ayrı yıkarım bizim iç çamaşırlarımızla temas etmesini istemem