Linamina Arkadaşlar oğlum şuan 54 günlük sünnet yaptırmak istiyorum Ankara’da bildiğiniz memnun kaldınız doktor varmı acaba birde hangi yöntem ile sünnet daha sağlıklı bilgilendirir misiniz beni
Aley_ Linamina Yusuf Bal, 20 gün önce dikişli şekilde sünnet ettirdik oğlumu. Çok memnunum, çok çabuk iyileşti. Ve doktorumuz çok ilgili, hala bir sorun olsa yazsam anında cevap veriyor, tavsiye ederim.
hemsireleylos Lazer kesinlikle önermem hissizliğe neden olabilir hem yakma üstüne de dikiş yöntemi en temizi .. hiç beklemeden yaptır ben 4,5 aylıkken yaptırdım anamdan emdiğim süt burnumdan geldi .. ağrıyı bilmeden yaptır
hemsireleylos Oglummmmb Küçük olmaya küçük ama benim bebeğim baya algıları açık ağrıyı biliyor varya ağrıdan kendini yerlere vurdu bir aylıkken yaptırmak en mantıklısı küçükken ağrı reseptörleri henüz gelişmemiş oluyor hiç anlamıyolar arkadaşım bir aylıkken yaptırdı oğlu hiç ağlamadı bizimki 4 gün ağladı ama krize giriyodu acıdan .. onu diyorum yoksa her türlü 4.gün iyileşiyor ama büyüdükçe anlıyolar
Aley_ Linamina Ankara natoyolunda kliniği var. 25 yıllık falan sünnet tecrübesi olan bir doktor, çok araştırdım ve herkes bu doktoru tavsiye etmişti dikişli yöntem istediğimiz için. Fiyat konusunda da eşimin arkadaşı aracı olmuştu bize o yüzden indirim yapmıştı. Ama 700 750 tl gibi bir fiyata yapıyor sanırım, arayıp sormanız daha iyi olur.
hemsireleylos Oglummmmb bence ya hemen şimdi yaptırın yada 5-6 yaşı bekleyin derim ne kadar geç o kadar zor . Ya tam aklı yetiyorken yapılmalı yada hiç anlamadan ben bile geç kaldığımı düşündüm hemen yaptırın gitsin 4. Gün iyileşti .. benimki çok ağladı belki sizinki ağlamaz bebekten bebeğe değişiyor