basakhanim34 Bebeğim 2 gün sonra 5 aylık olacak. Henüz dönmüyor. Sadece yanına koyduğum oyuncağına uzanmak için üst bedenini yan çeviriyor. Kolaylaştırmak için ne yapabilirim. Sorun olabilir mi
Ozgdfn basakhanim34 daha zamanı vardır benim kızımda 7 aylık gibi dönmeye başladı. Şimdi 9 aylık heryere yuvarlanarak gidiyor 😁
Aysun92 basakhanim34 her bebeğin gelişimi farklı olmakla beraber 8 aya kadar normal diye biliyorum. Bol bol yüz üstü zaman geçirsin kaslarının güçlenmesi için. Yüz üstü yatarken yan tarafına sevdiği oyuncakları koyun dönmeye teşvik için. Bir de instagram da Dr Rıfat Can Öztürkün videoları vardı dönmeye teşvik için.
KutayinAnnesiii Sorun yapmayın daha zamanı var demekki benim oğlum da bir anda dönmeye başladı 6 ay 10 günlük şuan ben sırt üstü yatarken elimle ittirip dönmesini sağlıyordum kolu altında kalıyordu bırakıp kendi kurtarmasını öğrenmesini sağladım sabırlaa
Brfar Bence her bebegin gelisimi farklidir kuzenimin bebegi 8 aylik yeni donmeye basladi kizim 5 bucuk aylik arka arkaya donuyor yani degisiyor bence korkmayin bol bol yuz üstü yatirin sirt kemigi guclensin
Birprensesannesiii3850 Benim kizimda 5 ay 4 günlük sadece saga sola dönüyor bacagini tutup oda çok nadir