Melihaa59 Eşim ıspanak böreği istiyor ama ben şu markette buzlukta satılan ıspanakları alsam ondan yapsam olur mu ?
hayal_perest Melihaa59 olur neden olmasın ki. Buzu eriyince ıspanakların güzelce suyunu sıkın. Sulu olmasın
Sumeyye89 Melihaa59 ıspanak doğra yıka biraz tuzlu suda beklet iyice temizle soğan doğra istersen bazen ben lor peyniri koyuyorum ıspanağa baharat at ben kavurmuyorum ıspanağı çiğden hamurun içine koyuyorum dağa lezzetli oluyor
Melihaa59 hayal_perest canım tarif biliyor Muş’un kaç paket almalıyım nasıl yapacağım daha önce hiç yapmadım
hayal_perest Melihaa59 daha önce hiç marketten ıspanak almadım. Sizin ne kadar ihtiyacınızı karşılayacaksa o kadar alın. Artarsa 1 2 gün sonra da yemeğini yaparsınız
Melihaa59 Sumeyye89 yani canım benim börek değil de içini hazırlayıp fırına vercemmm ona göre tarifin var mı
Sumeyye89 Melihaa59 nasıl yani börek yapmıcakmısın benim tarif börek harcı içindi çiğden ıspanağın içine baharat soğan karıştırıyorum seversen lor peynirde yakışıyor yuvkaya yada gözleme gibi içine koyup fırınlıyorum yada tavada kızartıyorum