kubra2608 https://resimyukle.io/r/vCbCSZOKiF Sonunda 7 li rakamlara indim 💃🏻💃🏻En son hamileyken görmüştüm bu kilomu.Uzun zamandır da hep 80 de takılı kalıyordum 😊Umarım 75 i de görürüm 🥰
tontisbebegim kubra2608 ayy hayalimmm😍 şimdi 88 im inşallah görmek nasip olur❤️ 10 kilo gitti kaldı 13🤣
Eesay kubra2608 ay ben de bu sabah tartıldım aynı kilodayız😂 100 gramcık daha azım ben de inemiyordum bir türlü altına 😂 tam motiveli diyetteyim 12 gündür 🥲🥲
_Evlat_kokuSu_ kubra2608 gerçek kilo sabah aç karnına tartilan kilo dur bilmeyenler in bilgisine 🥰 belki daha da zayıf sinizdir diye söyliyim dedim 🤗
kubra2608 tontisbebegim yaaa darısı sana olsun o zaman en kısa zamanda 😊Pes etme inersin sende.Benim metabolizmam yavaş zor kilo veriyorum.O yüzden her kilo verdiğimde sevindirik oluyorum 😂😂 ah bu kadınlar neler çekti 😀😅
kubra2608 Eesay bundan sonrası daha kolay olur bence bizim için kilomuzu kırdık 😅İnşallah istediğimi kiloya ineriz 😍Ben 3 haftaya yakındır yapıyorum diyet sıkılmaya başlamıştım ama şimdi motive oldum 🙏🏻😃
kubra2608 Minikyavrum75 ay o göbek çok zor gidecek gibi bende hamilelikten önceki kiloma indim nerdeyse ama göbek var baya sanırım sporla gidecek 🥲🥲
Eesay kubra2608 boolll booll su için ben yağı sıfırladım tamamen 12 gün oldu 4 buçuk kilo verdim aşırı ödem vardı onlar gitti. Bir türlü tamam yapıcam diyip veremiyordum o yüzden son çare diyetisyene başladım yoksa yine bırakırdım😂 darısı 60 lara inşallah
kubra2608 Eesay iyi olmuş tek zor oluyo diyetisyenle inersiniz bence 60 lara 😊Bende 70 olsam yeter çok bi şey istemiyorum 😂