Derinsart Resmen carpıldım gündüz çook iyiydim gece oldu ateşim çıktı tir tir titiriyorum heryerim ağrıyor kolumu kaldırcak halde deglm acaba ne zaman geccek parolmu içsem 🥲
ketcapli_lahmacun Derinsart Ay ben 1.doz da öyle olmuştum. Demek ki 2.doz benim için çok fena olacak. 😐😐 Parol içebilirsin.
Derinsart ketcapli_lahmacun muhtemelen yada tam tersi olur belki 😑 ilk dozda cok iyiydim ben şuan pertim🤭
Edibeglsvr ketcapli_lahmacun korkutmak istemem ama benm de 1.doz 38. Bucuk ateşlendim . 2de daha beterdim 39.buçuka kadar çıktı . 1 bucuk gün sağlam yattık inşallah sizindd öyle olmaz
ketcapli_lahmacun Derinsart bilemedim valla. 😅 1 hafta sonra olacağım. Bakalım pert mi olurum turp gibi mi artık.
Derinsart Minikuzu ben doktora sordum emzirdigimi de biliyordu kötü olursan parol veya minoset içebilirsin dedi
Minikuzu Umutluluk ben demiyorum araştırın isterseniz tv de gördüm 24 saat ağrı kesici almayın diyorlar
Derinsart Sevdamavi 2 saat önce parol içmeme ragmen anca suan dğüştü ateşimama vucut hala agrılı kırgın inş gecer
Derinsart Sevdamavi gocebebirbayan siz bu süreçte parol içtibizmi benm düştü ateşim az önce yine yükseld elin kolun tutmuyo resmen tır geçti sanki üstümden bitane parol içtim ggece bidaha içsemmi
Buglem_Bugra Derinsart bugün ilk biontech aşımı olacam 2 tane bebeğim var 4 yaş ve 6 buçuk aylık çokmu ağır. Oluyor onlara bakamamaktan korkuyorum kimsem yok
Derinsart Buglem_Bugra ilk doz da hicbis olmad bana ama olanlardw varmıs tekseniz zor telefonu zor tutuyorum ben suan ama herkesde aynı olcwk diye bisi yok allahtan eşim evde bnmde yıllık iznde yaptırdık ikinci dozu
Sevdamavi Derinsart ben parol içmedim canım dinlendim canım ama içebilirsin parol sıkıntı yok rahatlatır
gocebebirbayan Derinsart ben ilaç içmedim canım. Bir de bebek bakıyordum tek başıma. Çok zor geçmişti o gün ağlaya ağlaya. Allah yardımcın olsun
Buglem_Bugra Derinsart yalnızım eşim çalışıyor sinovac. Daha hafif deniyo onu mu olsam kararsız kaldım şimdi benim kendi vücut agrilarimda var zaten ikisi birleşirse sonuç benim için kötü olur heralde
Derinsart Sevdamavi evet galiba böle de dayanamıcam cok fena oldum ya sabah cocugu emzirdim zar zor tuttum