Tuana218893 1 kere kalkan çocuk şimdi nye saat başı kalkiyo kafayi ycem öyle memede de uyumuyo gece yarısı kaç kere ayagmda salliyorum of kafayi ycem …….. ( 6 aylık )
Emine35 Tuana218893 bizde öyleydik canım geçici bi süreç dayan bence önce hep memede uyurdu bazen günlerce saat başı bile olmadan kalkardı ayakta sabaha kadar çok salladım kalkıp otururdu ama geçti hepsi düzene giriyor diş çıkarken çok çektim Ateşlendi zor ama geçiyor şuan 17 aylık
bilgemira Tuana218893 benim kizimda oyle bu ara 7 aylik gece uykusu yok hep agliyor hep uyku uyuyamiyoruz duzeni vardi bazen hic uyanmaz ben uyanirsam emzirirdim tok olsun diye simdi kendi yarim saatte bir uyaniyor deliricem uyuyamiyorum gectim dinlenme yok
ikiPrensesAnnesi20 Tuana218893 benimki sürekli ağlıyor meme ağzında uyumak istiyor ilk defa bugün oldu 10 aylik
duygu00 Sumeyyebaglan bundan dolayı olduğunu düşünmüyorum diş olabilir belki benim kızım 13 aylık hala ayağımda sallıyorum ama bazen hiç uyanmadan uyuyor bazen de kırk kerem kalkıyor
Tuana218893 Gizeendr Bn iyi değilim artk . Doyduğun dan beri zor bi bebek ti zaten bi gece uykumuz vardı oda 6 7 saat Şimdi oda yok
Gizeendr Tuana218893 allah yardımcımız olsun cok zor benim bebegimde dogdugundan beri huzursuz bizim gece uykumuz bile yoktu hic yok sadece bu kadar enerjik kalkmıyordu 😔
Sumeyyebaglan gocebebirbayan bizimde 6. Aydan sonra uyku gerilemesi oldu. Ben memede uyutuyorum buna bağlıyorum. Sizde ayakta salladığınızdan bahsetmişsiniz buda bi destekli uyutmadır
Geleyto Tuana218893 Benim bebeğim de 6 ay 1 haftalık. Bazen bi bakıyorum tamamen uyanmış kendi kendine sesler çıkarıyor ama ben hiç müdahale etmiyorum sadece yanıma alıyorum. Sağa sola döne döne kendiliğinden uykuya dalıyor.
bilgemira Tuana218893 onceden sabırsız ve sinirliydim hala oyleyim ama kizima yapamıyorum sinir sistemim coktu esim de yoruluyor bu ara bisey demiyorum yoksa bakardi oda vardiyali cunku . Ama hem grbipim hem uyuku yok bunaldim
Tuana218893 bilgemira aynısı eşimde cok yoruluyor bnde hem hastayım şuan önceden grip olduğumu bilmem şimdi vücud dinlenmiyor surekli hastayim . Gün içinde duran bi kizm olsa amenna sürekli kucak hiç yalnız kalmiyor..simdide gece eklendi .. hadi bakalm😅