Sedadmr550 Canım sana tavsiyem bizdede vardı diyet yaptım geçmeyince Aptamil alerji mamasına başladık baktık hala devam ediyor bende mamayı mesela 3 ölçek 75 CC suyu 100 CC kadar koymaya başladım baktık oğlumun gazı kusması egzamalari kafasındaki konak belirtilerimiz bunlardı hepsi geçmeye başladı çoklu gıda alerjisi olunca sadece bizde süt alerjisi çıkmasına rağmen biz bunları ek gıdaya geçince farketdik hepsi bitdi şükür Rabbime 4 ayda belirtiler başladı 5 buçuk aylıkken mamaya başladık 6 ayda ek gıdada meyva sebzelere alerjisi çıkınca tatlı patates mor havuçla tavukla vs + alerji manasıyla devam etdik 12ayda süt alerjiniz kanda bitdi herşeyi yedire bilirsin dedi doktor ama tekrar devam edince süte vs 1 ay ara verdim tekrar deneme yaptığımda şükür Rabbime bitdi 16 aylık herşeyi artık yiyor yani canım sen mamayı biraz suyu coğalt doktorunuza sorduğumda iyi yapmışsın demişti ve burda bu arkadaşada önermiştir ondada işe yaramıştı ve mamayı biberona hazirladiğinda çalkaladikdan sonra bebeğe vermeden önce ağzını açık tutki mamanın kokusu gidince yedirmede sıkıntı da yaşamazsın benim oğlum aptamali katkısız aylarca içti mama sayesinde kurtulduk uzun oldu kusura bakma çok geçmiş olsun rabbim sizide en kısa zamanda alerjiden kurtarsın tüm bebekleri inşallah,🤲🤲