Rojdiyana65 Merhaba anneler. Bebeğim anne sutu almiyor. Covit. Gecirdık günde bir defa emiyordu suan anne sutu yemiyor biberona aliştigi için almiyor aç biraltım belki Memiş yer olmadı pramture doğduğu içinde zayıf normal. Yasitlarına göre degil gelişimi sütüm de az bır hafta kadar yemese sütüm kesılıcek. Sızden yardım. Tecrübe ne bilim fikir istiyorum hem sütüm. Artsın hem bebiş anne sütüne devam etsın 😊
Digdem_ Rojdiyana65 benim bebeğimde 8 aylık doğdu 3.5 kilo olna kadar önce anne sütü sonra mama verdim bi ara meme almadı hrp verdim emmesede sürekli verdim alıştı bol su lohusa şerbeti boza ama lohusa şerbeti çok işe yaradı bende
mry_klc Rojdiyana65 Merhaba paylaşımınızı yeni gördüm yazmak istedim benim bebeğimde emmediği için sütüm yok denecek kadar azalmıştı ama sağarak artırmaya başladım süt gelmese bile her 2 saatte bir 15 er dakika sağdım hep sütüm gelecek artacak buna inanarak sabırla devam ediyorum hergün 4-5 bardak rezene ve kimyon karıştırıp içiyorum sütümü artıyo sizde pes etmeyin sağarak sütününüzü artırabilirsiniz
tubee Rojdiyana65 eğer bebeğin memeni alıyorsa sık sık emzir almıyorsa 2 saatte bir sağım yap. Benimde sütüm çok azdı dr mama ve meme gidelim dedi ama bebeğim memeyi zorla almaya başlayınca farkettim ki biberona alıştığı için meme reddine gidiyoruz bende biberonu kestim ve sürekli emzirdim ve arada sağım ile memeleri uyardım şu an 6. Gündeyim ve sütüm 6 günde 1.5 katına çıktı. Çok zor bir süreç ama pes etmeden denemeye devam etmek gerekiyor. Bir de biberonu kullanmamak lazım ki bebek yeniden biberonu hatırlamasın :(
bmutlu Bol su,mümkünse uyku ve hurma sütün artışında baya etkili oluyor ama en önemlisi emzirmek.Ne kadar emzirirseniz o kadar artacaktır laktasyon,bebeğiniz isteksiz de olsa siz denemekten vazgeçmeyin.
dcbkrvs Sütünüzü sağın , sonra bebeğe verin , iyi beslenme , bol bol sıvı , uyku , iyi psikoloji sütü arttar Emziren anneler için çay var eczanelerde veya internette iyi gelir
Rojdiyana65 dcbkrvs hersey aldim herturlu papatya çayı ne bilirim artırıcı çay olsun. Her marka denedim. Yok😔
Rojdiyana65 Digdem_ benek emmek istemiyor. Emzirme çayı aldim. Su bebek te satılan Arap’a suyu aşure akla gelecek hersey. Denedim yemediği için süt kalitesi azaldi süt. Azaldi 😔
Digdem_ Rojdiyana65 acaba meme ucunumu kavrayamıyo meme ucu takıp emzirin biberon gibi gelir emerse hemen çıkarın memeyi berin
Digdem_ Rojdiyana65 yapma canım pes etme bak benim bebeğim küvezde kaldı hem meme hem mama vermem lazımdı ama memeyi tutamıyordu bile bi sürü meme ucu denedim birine alıştı .meme ucuyla emerken hemen kendi mememi verdim zamanla mememede alıştı.hatta devlet hastanesinde gebe okulu var oraya gittim danıştım hemen yardımcı oldu gösterdi .sütümmazalcak diye düşününce azalıyordu sonra hep sütüm var çok bol sütüm var diye gaza getirdim kendimi.boza lohusa şerbeyi bol su uyku bunlar arttordı sütümü.emmez dediğim çocuk 9 ay emdi beni hemde alerjimiz vardı sıkı diyetteydim yinede emdi o daha çok küçük alıştırrırsan bi zaman sonra alışır pes etme