Cicekpapatya Kızlar merhaba. Evde yapılacak iş arıyorum ama katalog işi olmasın. Ne yapacağım bulamadım. Sizler neler yapıyorsunuz ?
BabyAsiia Cicekpapatya yaşadığıniz yerde tütüncü varsa sorun evde tütün sarın. Restorantlarla anlaşıp sarma sarın. Konfeksiyondan ürün alın evde yapın. El işi anlıyorsanız ona bakın. Internetten komisyonlu satış yapın.
Taze1mom Bu platformda bu başlığa hiç olumlu yanıt gelmedi sanırım 😬😬 Sokaklar dolandırıcı kaynıyor benim tek tavsiyem call-center ilanlarına bakabilirsiniz artık hepsi evden çalışıyor bir bilgisayar işinizi görür ✅
Cicekpapatya BabyAsiia sarmayı yemek için kendimize yapamıyorum 😂😂😂 tütün aklıma gelmemişti hiç denemekte fayda var. Komisyonu kıyafet satışu düşündüm ama evdeyim hep çevrem yok bilemedim.
Meryem1316 Cicekpapatya işim olmasaydı hamile iken ve pandemi süreci olduğu için bol bol çanta ve amigurami yapmıştım işe çevirirdim bunu . Hatta bir çantadan beş tane yaptım Kızılay dağıtmış gibi kuzenlerimde hepsi . Ve hepsi de aynı renk. Yabancı biri çok beğenmiş bana da parayla yapsın dedi ama bebekten fırsat bulamam maalesef
BabyAsiia Cicekpapatya bir çok sayfalar var karşılıklı takip olan. Birde böyle sayfaların olduğu kadınlar birbirlerine destek oluyor reklam yapiyorlar. İmkan varsa sayfa satın alabilir ya da reklam verebilirsiniz
Cicekpapatya Meryem1316 çanta yapmayı da düşündüm ama. Malzeme falan nerden alacağım. Örnek nasıl bulacağım izledim video falan ama pek anlamadım
Nilhanim Yagmurtekin bunda bile nasıl emek yeniyor size veriyor 40 tl kendisi satıyor belki tanesini 40 tl ye
Yagmurtekin Nilhanim öyle vallaha bacım, insanlar iki kuruşun hesabın yapar hale gelmiş, 4 aylık bebeğimle eşime az da olsa destek olmak için uğraşıyorum ama insanlık böyleyken zor, çok zor Allah sonumuzu hayır etsin
Meryem1316 Cicekpapatya tuhafiyeden ya da instagram üzerinde. Aldım ben . Bir de video izleyerek yaptım bende