Ugggg Zeynepnazinannesi 4 ay 6 günlük nerdeyse hiç kusmuyor acaba normalmi bu bilmiyorum sadece bugün çok az küstü çökelek gibi oda ağzının kenarinda kalmış acizik
Martannesi03 Zeynepnazinannesi şuan için tek duam bu kusmanın bitmesi piskolojim bozuldu 2 dk yalnız bırakıp geliyorum kusmus bı kucağıma alıp kokliyim diorum kusuyo emiyo yerine koyarken kusuyo ne saat zaman hiç farketmiyo mesela bugün tam 14 kere kustu. Üst değiştiriyoruz sürekli. Nolur bitsin bu durum ya biran önce 😔
Zeynepnazinannesi Ugggg Aaa onu bilemicem bilen biri çıkar elbet 3.5 aylıktan beri kusuyor fazlalığını atıyor biliyorum ama ne zaman bitecek onu bilmiyorum üst değiştirmekten yoruldum
Ugggg Zeynepnazinannesi ayına girince benimkinin azaldı ama bu iyimi kotumu bilmiyorum pazartesi saglikocagini arayıp bi sorcam
Ugggg Zeynepnazinannesi amin kustukca midesi genişliyor diyolar heralde benimki yeterli genişliğe ulaştı :)
Zeynepnazinannesi Martannesi03 Şuan kendimi sizde görüyorum kıyafet kalmıyor dakika başı makina çalışıyor 🤦♀️
Ayse92 Martannesi03 benm kızım doğduğndan beri kusuo aynı dedğin gbi hemde hergün çamaşr makinesi sadece onun kıyafetleri için çalışıo daha 40 günlük hem süt kusuo hem peynir gbi
Bsrerkk Martannesi03 dr hiç sordunuz mu reflü falan olmasın bebeğinizin çok kustuğu iÇin bi arkadaşımın bebeği de çok kusuyordu reflüsü varmış ondan çok kusuyormuş
Martannesi03 Zeynepnazinannesi hergun makina zaten hergun 🙄🙄 yanına yastığına koymaya mendil yetişmiyor
Martannesi03 Ayse92 aynen 2 aylık oldukkk bizde peynir gbi kusuyo bnm oğlum da kustugu yetmiyo gibi bazen de ağzında biriktiriyo sütü bianda onuda birakiyo tam kafa yemelik ya 😌😌
Bsrgrss Meshaba hanımlar reflü olabilir mi acaba biz de 2 haftadır vardı bebeğim 4 aylık Rota aşısı reflüyü tetikledi.. Bir doktorunuza danışın derim 🤲🏻🥴
Martannesi03 Bsrerkk doktor reflü olduğunu şuan için düşünmüyorum dedi fiskirtarak kusmuyo çünkü dedi ama yine de tahlil isticem bidaha ravdevumuzda