Tahannesi25 4 aylık kaç cc mama vermeliyim , aslında cc ayarını tutturamiyorum bazen az yapıyorum yetmiyor fazlaslastrim diyorum araya gidiyor , kaç cc yapsam ne kadarı yeterli olur ?
Asramira Benim kızım 4 aylık gündüzleri 120 su 4 ölçek mama 135 ml oluyor . Gece 90 su 3 ölçek mama 100 oluyor . Geceleri 120 mi yemiyor malesef ben böyle ayarladımm
Tahannesi25 Asramira hangi mama kullanıyorsunuz fark edermi markası biz aptamil içiyoruz çünkü 4 ölçek 120ml diyor
Tahannesi25 Kimse yokmu acaba kızlar bebeğim daha uyumadan gece mamasi vereceğim gören yokmu kaç cc yapayım yoksa fazlası çöp bildiğin paralar çöpe yada yetersiz aç kalıyor bebeğim
NurEmre Tahannesi25 benim 2.5 aylık her beslenme arası 4 saat 120 cc veriyorum hepsini bitiriyor saat aralığına sasık kalırsanız hepsini bitirecektir
Asramira Tahannesi25 biz sadece mama doyuyor hattabiberonda kalıyor bile eliyle itiyor ya da agzında tutuyor anlsrsınız
Tahannesi25 Asramira tamam teşekkürler benimde bu ölçüye alistrmam lazım biz şimdilik mama meme olarak gittiğimiz için kavram karmaşası oldu bende ölçüde
NurEmre Tahannesi25 evet Ama sizin ki 4 aylık minimum 3 saat verin veya ağlayıp istediği zaman yapın verin hepsini bitirir
Tahannesi25 NurEmre umarım öyle olur sanırım daha yeni başladık tadına alışamadı galiba bitirememe veya almama gibi sıkıntı çekiyoruz bir kere tam içti onda da 60 ml oldu idi sanırım yetersiz ölçüsü