Hafisee 2 aylık kızımın eline kına yakmışlar bişe olur mu kokusu falan ağır malum. Ve elini somuruyordu sürekli . Napacam akıl verin Allah aşkına
Deleted12 Hafisee sen nerdeydin ve ne diye yakılmış. Tamm 40 kınası yakiyor bazı yerler birşey olmaz kınadan da niye seneden habersiz oluyor bu olay onu anlamadım.
Hafisee 1annecik Yay Egemenin_Annesi ben balkondaydım haberim yoktu iki dakka da yakmışlar ya cok sinirlendim
Hafisee kubraugur nasıl bir şifa . Tırnaklarının arası yeşil kına kaldı hep . Eli kokukuyo ve sürekli somuruyor Zeynep_elaa
Hafisee Deleted12 teyzem yaptı cennet kokar güzel olur dedi yakmış habersiz Egemenin_Annesi lanadelmiyav bende balkondaydım elini somuruyor ondan korkuyorum işte kına tadı gelecek agzına hep tırnak arasında kına kalmış
lanadelmiyav Hafisee kim yakıyor, siz nerdeydiniz, annesinin müsaadesi olmadan böyle bir şey nasıl yapılır.
1prens1prensess Hafisee yani fevri davranmaya gerek yok bence en biyük hata size sorulmadan yakılması olmuş ama kınanın zararı olmaz bende kızıma 4.ayda yaktım elide sürekli ağzındaydı şimdi geçti tırnakları kızıl kızıl kaldı tırnaklarının arası yeşil yeşilse adam akıllı yıkayın veya tırnakları uzun olduğundan arasında kalmıştır büyük ihtimalle tırnaklarını kesin zaten temizlenir korkmayın bişey olmaz
lanadelmiyav Hafisee kınanın bir zararı olacağını sanmıyorum ama size sormadan yapmaları hiç hoş olmamış.
F-Betul Hafisee Uyurken sakince dikkatlice kesin, ben tırnaklarını kendime çevirip aydınlık bir yerde kısalta kısalta kesiyorum. 15 aylık olacak hala uyurken yavaş yavaş keserim sakince yapasınız.