Merve50 Başlıktan da anlaşıldığı üzere kızlar efsane saçım dökülüyor böyle 5-10 değil tutam tutam resmen psikolojim bozuldu oğlum 3 aylık bebek anneyi tanıyınca dökülmeye başlıyor.gibi bı duyum aldım ne zaman biter bu yada.siz bı çözüm buldunuz mu biseyler kullanıyor musunuz artık kelleşmeye doğru gidiyorum eski haline döner mi 😭
Umayinannesi Merve50 6 aylıktan yazıyorum bitmiyor 😪 yerlerde saclaaarrrr kimin bu saclaaaarrr🤧evde bu şarkıyla geziyorum bu aralar
Bao Merve50 bunun bebeğin annesini tanımasıyla hiç bir ilgisi yok. Hamilelikte östrojen anormal yükseliyor ve o dönemde günlük dökülmesi gereken saçlar bile dökülmüyor. Doğumdan 3-4 ay sonra hormonlar normale dönmeye başladığı için hamilelik süresince dökülmeyen saçlar dökülüyor. Bu da gözünüze çok geliyor haliyle. Korkmayın yani. Dönem itibariyle herkes bu sorunu yaşıyor.
demir1717 Merve50 3-4 ay gibi başlar, 7-9 ay arası durur.O süreçte ek bir kansızlık,b12- d vitamin vb eksikliği yok ise aynı yerlerden hızlı geri saç çıkıyor.Doğumlarım sonrasında hep böyle oldu. Anne tanıma değil de, 4. Trimester bitiyor işte o yüzden.
Sadecezeynep Bende 6 aydan bildiriyorum hala bitmedi hatta şuan saçımın yapığını açmak için elime tarak aldım ama burası daha çekici başlamak istemiyorum 😔😔😔
Merve50 Bao Desenize bu anne tanıma olayı da hurafe 😂 ah nelere inanmışız 🤦🏻♀️ insAllah eskiye döner ya çünkü haddinden fazla dökülüyor resmen kelleşmeye doğru gidiyor
Merve50 demir1717 Malesef ki b-12 eksikliğim var 7-8 aya kadar ben kel kalırım heralde daha yeni 3 aylık oldu oğlum yeni başlayıp bu kadar dokulduyse o zamana hiç bişey kalmaz 😂
demir1717 Merve50 Öyle kellik olacakmış gibi geliyor insana ama aynı zamanda yeniler de çıkmaya başlıyor.Asıl mesele dökülme değil, mevcut uzun saçların arasından asi şekilde gelen kısa çim saçlar 🤣 3 yıldır taçlar saç bantlarıyla geziyorum peşpeşe doğumlar…
BurcuP Merve50 3 aylıkken başladı 5 buçuk aylık yeni yeni düzene girdi, az daha kel kalacaktım ya bayağı seyreldi saçlarım, ama öyle böyle değil inanılmaz dökülüyordu